Kentucky Fried Kaars

 

 

Fastfoodketen KFC komt met iets nieuws op het menu, maar niet om op te eten.

 

 

blauwe kaars uitgeblazen

Je kent KFC waarschijnlijk wel, het fastfoodrestaurant dat bekendstaat om haar gefrituurde kip, in van die grote ‘buckets’. Maar de keten komt met iets nieuws.

 

Dat de fastfoodketen KFC twee jaar geleden haar eerste geurkaars uitbracht, was mij even ontgaan. Dit kwam dus als dubbele schok. Een geurkaars, je raadt het al, die naar gefrituurde kip ruikt. Nu brengt KFC haar tweede geurkaars uit met de geur ‘gravy’ (jus). Jus is in Amerika en Groot-Brittannië erg populair bij een KFC-menu. Binnenkort eten we de jus niet alleen, maar ruiken we hem ook in ons huis. Of nou ja, Amerikanen en Engelsen kunnen deze geurkaars kopen. Applausje, want ze verzinnen het toch wel weer hè?! Ik kan niks anders zeggen dan ‘origineel’. De rest houd ik lekker voor me.

 

Zou jij deze kaars kopen? Of houd je het bij een stukje kip eten? Met jus… En die geurkaars? Wij houden het gewoon bij een bloemengeur.

Door: Meagan Suares

Meagan woont in een studentenhuis in hartje Amsterdam met zes gillende huisgenoten. Studentenmaaltijden vindt ze maar niks, dus staat ze elke avond in de keuken voor iedereen te koken. Ze is dol op reizen, gezelligheid, lekker eten, drinken en ‘af en toe’ sporten.

Fotografie: Nikita Holst

Afbeelding van Meagan Suares