Katja komt met apekoppen én biggetjesijs

 

Yo, summerbody: je wordt even on hold gezet. Er zijn nog veel te veel dingen die ik wil eten.

 

 

 

Nou ben ik doorgaans niet echt te porren voor een bak ijs (Ben & Jerry’s Cookie Dough daargelaten), maar deze MOET ik proberen. Zo’n zak apekoppen en biggetjes gaat er altijd in een bizar rap tempo doorheen dus het kán niet anders dan dat dit genieten wordt, toch?!

 

Want ja: Katja – de maker van dit snoep – komt met ijs. BAKKEN ijs. In de smaken van biggetjes (druivenijs met frambozensaus), apekoppen (drop- en bananenijs, oftewel mijn favoriet) en yoghurtgums (aardbei- en citroenyoghurtijs met frambozensaus).

 

Dit. Wil. Ik. NU.

 

Ja, snap ik. Ik ook. Sterker nog, ik ben nog nooit zo fanatiek richting de supermarkt gerend. En toen stond ik daar voor best wel een teleurstelling, want ik kon ze dus nergens vinden. Ik in de supermarkt op m’n telefoon driftig zoeken (was vast een mooi gezicht voor mede-supermarktgangers), wat blijk: ze zijn pas vanaf volgende week beschikbaar. Dus vanaf maandag wordt dit m’n nieuwe guilty pleasure.

 
Check wel even naar welke supermarkt je racet om dit te halen trouwens: in eerste instantie zijn de bakken ijs te verkrijgen bij Plus, Vomar, Dirk, Dekamarkt en Hoogvliet. Maar ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat de andere supermarkten niet binnen een week ook overstag gaan. Dit is toch TE LEKKER?!

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer