Je eigen ligbad voor nog geen vier tientjes

 

Dit geloof je niet: Kruidvat verkoopt een zalig ligbad voor een vriendenprijsje…

 

Ben je ook zo gek op badderen? Niks is fijner dan na een lange dag in het warme sop te liggen, kaarsje aan, muziekje erbij, niets meer aan doen. Hmmmm zo komt de mens tot rust. Maar helaas is niet iedereen in het bezit van een eigen tobbe.

 

Heb je nou een klein huis en geen badkuip? Dan moet je morgen even de site van Kruidvat in de gaten houden. Want zij verkopen morgen, op Singlesday, een opblaasbare badkuip voor nog geen vier tientjes. Met een hoofdsteun en een bekerhouder voor een glaasje lekkers. Hoe vind je dat?

 

 

Het bad is in no time opgeblazen met de meegeleverde elektrische pomp. Ik zou het wel weten als ik jou was. Je hebt vast wel ergens een plekje in huis waar je het kwijt kan, toch? Kan jou het schelen dat ie in de woonkamer staat. Of op zolder, desnoods op het balkon.

 

Zie jij jezelf al heerlijk wegdromen in je eigen spa? Let dan even op, want het bad is alleen online verkrijgbaar en vast in no time uitverkocht. Ik zou zeggen: zet je wekker zodat je vroeg uit de veren bent morgenochtend. En wie weet lig jij binnenkort zalig languit in het warme sop. Laat het grote genieten maar beginnen…

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit