Janny moet weer aan de bak

 

Bakkers klaar? Voor je het weet start het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt weer op televisie.

 

 

Ben jij ook zo benieuwd wie zich straks net als Rutger, Menno, Sarena, Annemarie en Anna de beste thuisbakker van Nederland mag noemen? Dat word je natuurlijk niet zomaar, daar moet je wel je stinkende best voor doen.

 

Heel Holland Bakt is een van de leukste programma’s op de Nederlandse televisie. Onze eigen Janny is natuurlijk ook van de partij. Ik word er altijd reuzevrolijk van. Feelgood-tv van de bovenste plank.

 

Net als vorig jaar wordt het bakfestijn vanaf december uitgezonden. Dan kan ik meteen wat ideetjes opdoen voor de feestdagen, nietwaar?

 

Zet het dus alvast maar in je agenda. Heel Holland Bakt is vanaf zondag 15 december weer terug op bij Omroep Max op NPO 1. 

 

 

En weet je wat nou zo leuk is? Na iedere aflevering krijgen we zomaar nog een toegift. Irene Moors gaat een heel leuk nieuw programma presenteren dat naadloos op HHB aansluit. Het heet ‘Doorbakken’. In dit programma kom je van alles te weten over wat er in HHB gebeurt. Zo ben je nog beter op de hoogte. Doorbakken dus, vanaf 25 december iedere woensdag te zien op NPO 1.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit