Is dit het nieuwe vriendje van Amalia?

 

 

Deze kunstenaar zou het hoofd van onze kroonprinses op hol brengen.

 

 

 

Al een tijdje wordt Amalia op allerlei feestjes gespot met een leuke meneer aan haar zijde. Deze Boris Saxe-Coburg-Gotha, een kunstenaar van koninklijke Bulgaarse komaf, is ook wel bekend als de prins van Turnovo sinds zijn vader in 2015 overleed. Amalia en Boris leerden elkaar lang geleden via hun moeders kennen, want koningin Máxima is al jaren bevriend met de Spaanse Miriam Ungría y López. Boris heeft het kunstenaarschap niet van een vreemde want ook zijn moeder is buitengewoon creatief, ze maakt sieraden van kostbare edelstenen waar Amalia ook al een paar keer mee gezien is. Amalia en Boris zitten in dezelfde vriendengroep en zo te zien is het wel een leukerd. 

 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Boris Saxe-Coburg-Gotha (@boris.saxe)

 

 

Hoewel de RVD er niks over kwijt wil heeft het er alle schijn van dat Amalia lekker onder de radar in Madrid zit. Daar kan ze gewoon het leven van een twintigjarige leiden omdat ze daar op straat nauwelijks herkend wordt. 

 

Vanwege zware bedreigingen vanuit het criminele circuit wordt een normaal studentenleven haar hier in Nederland onmogelijk gemaakt. Dus nu zal ze daar in Spanje een beetje shoppen en koffiedrinken met vriendinnen en natuurlijk studeren. Want er moet tenslotte wel een diploma komen. 

 

Bron: HLN.be // Copyright beeld: © GTRES/BSR

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit