In het historische hart van Gouda staat een juweel van een rijksmonument om in te logeren.

 

Super-de-luxe ingericht voor niet meer dan twee gasten. Eén nachtje kun je winnen. Maar dan wel voor z’n tweetjes.

 

 

Bij ‘Anna aan de Motte’ baad je in luxe en geniet je van een zee van ruimte. Deze riante en super-de-luxe B&B annex vakantiehuis is gevestigd in een rijksmonument en ligt in het historische hart van Gouda. Historisch Gouds erfgoed wordt hier prachtig gecombineerd met hedendaagse kunst en design. Zo zijn er in het huis werken van (Goudse) kunstenaars als Piet Spek, Rody Graumans, Yumiko Yoneda en Piet Warffemius te bewonderen, terwijl je ’s avonds je benen lekker strekt op de poldersofa van Hella Jongerius.

 

Het huis heeft op de begane grond een goed uitgeruste keuken, luxe zitkamer en een terras dat pal aan de gracht ligt. Op de etage is een badkamer met ligbad, slaapkamer met openhaard en een infraroodsauna. Op het dakterras geniet je met een glas wijn en een boek van het uitzicht op de Motte en de Goudse Sint-Janskerk met zijn beroemde glas-in-lood ramen van de gebroeders Crabeth. Het vermaarde Goudse stadhuis op de Markt ligt op wandelafstand. Net als verschillende winkels, restaurants en kroegjes. En Gouda ligt ook in het Groene Hart, waardoor ook een stevige fietstocht hier een ware aanrader is.

 

Wat je kunt winnen? Een overnachting met ontbijt voor z’n tweeën.

 

Veel plezier alvast!

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Anna aan de Motte in Gouda, telefoon + 31 6 20587998.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier een nachtje gratis te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

 

 

 

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans