In De Herberg van Smalling­erland is het dus uitzond­erlijk fijn lunchen en dineren!

 

En dan is er ook nog eens een suite waar het al even uitzonderlijk overnachten is. Voor jou misschien wel gratis? 

 

In De Herberg van Smallingerland is het uitzonderlijk fijn lunchen en dineren – niet voor niets schreven zowel LEKKER als GAULT&MILLAU lovend over de kookkunsten van patron cuisinier Freddy Bult en het warme gastvrouwschap van zijn echtgenote Aukje Westerhof. De chef koestert overigens de Nederlandse keuken, kookt het liefst volgens het ritme van de seizoenen en combineert op geraffineerde wijze groenten en andere ingrediënten.

 

 

 

Verscholen achter De Herberg ligt de besloten binnentuin met terras: een meer dan ideale plek om bij mooi weer buiten te genieten, hetgeen hier kan vanaf het eerste lentezonnetje tot aan de laatste zwoele nazomeravond. Zin om aan te schuiven?

 

 

 

Wie weet is de overnachting in de ene vorstelijke suite die De Herberg rijk is, genaamd Teades Plak, voor jou wel van het huis. De suite is uitgerust met een keuken, eettafel, zithoek met houtkachel, luxe badkamer met whirlpool (compleet met massagejets), één riante slaapkamer voor twee en een kleinere ‘logeerkamer’ voor gasten die gevieren willen overnachten.

 

Rottevalle ligt in Friesland, vlakbij Drachten, terwijl ook Leeuwarden, Groningen en Assen vlot bereikbaar zijn. In de natuur rondom kan worden gewandeld en gefietst en Friesland zou geen Friesland zijn als niet ook watersporters hier hun hart op zouden kunnen halen.

 

Wat je kunt winnen? Een nacht voor twee personen in de suite – met ontbijt nog wel.

 

Veel plezier alvast!

 

 

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij De Herberg van Smallingerland telefoon +31 512 342064.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier één nacht gratis te verblijven? Met ontbijt welteverstaan? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl.

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans