Zoveel bed­partners is volgens weten­schappers te veel

 

Bij onze vriendinnen van Amayzine lazen we dit, we zaten meteen te tellen…

 

Want er is een aantal dat we te veel vinden. Focus. We kunnen maar beter niet met meer dan negentien mannen het bed delen, want volgens experts vinden we het daarna allemaal een tik too much. Not sexy anymore, dat idee. Dus de een na de ander aan zijn haren mee naar huis sleuren? Geen goed plan. Want als je met meer dan negentien mensen wilde dingen hebt uitgespookt, dan wordt dat door toekomstige levenspartners toch niet zo gewaardeerd. Mannen én vrouwen vinden dit hè, maakt niet uit. Althans, dat zeggen scientists.

 

There is more. Zo vindt zeker de helft van de mensen twaalf bedpartners een perfect aantal. Tussen de tien en 14 bedpartners en dan settelen en op het bankje knuffelen: helemaal veertien. Zowel mannen als vrouwen vinden het met zulke getallen goed matchen. Lekker veel uitgeprobeerd, maar ook geen sloerie eersteklas. Te weinig is ook weer niet gewenst. Zo blijkt uit onderzoek dat als we een ware na al die jaren van het single leven te hebben genoten  ontmoeten die minder dan tien bedpartners heeft gehad, we dit een beetje tricky vinden. Al gauw denken we dan dat iemand ‘wat ervaring in zijn of haar leven’ mist. Dat diegene ‘nog wat meer zou moeten experimenteren’ voordat hij of zij baby’s baart en op zaterdagavond taarten bakt.

 

 

Dus dit weekend: tel even mee. En heb je er een aan je haak? Denk dan aan ons. Is deze knul écht nummer negen of achttien waard? Anders laat je het gewoon, heel ouderwets, bij zoenen achter de bar. Mag, zeker. En ook he-le-maal net zo leuk als seks. Want je wilt die negentien niet passeren, geloof ons…

 

 

 

Bron: Esquire.com

 

 

 

Door: Redactie Amayzine