Ik begrijp Tanja Jess niet helemaal

tanja jess

 

Het leven van Tanja Jess gaat op dit moment niet helemaal over rozen, er is een hoop aan de hand in haar gezin.

 

 

 

Al jaren bij elkaar, een fijne carrière en een leuk gezin, daar zouden veel mensen een moord voor doen. Zo op het oog had Tanja Jess het helemaal voor elkaar, maar helaas is de werkelijkheid anders. Want ze heeft niet alleen de zorg om haar zoon die midden in een transitietraject zit om als vrouw door het leven te gaan, ze kwam er ook achter dat haar man Charly Luske seksueel getinte appjes stuurde naar een andere vrouw.

 

Zoals veel BN’ers met een relatie in zwaar weer verschijnen ze in een tijdschrift om te vertellen hoeveel ze toch van elkaar houden en hoe ze hun problemen proberen op te lossen. In een uitgebreid interview in Beau Monde noemt Tanja haar relatie een ‘work in progress’, want ‘als je honderd jaar samen bent, gooi je niet zomaar de handdoek in de ring’. Daarom zoeken ze nu naar een vorm die past bij het leven zoals het nu is.

 

Dat snap ik helemaal, want je wil de boel toch graag bij elkaar houden. Maar in datzelfde interview zegt Tanja: ‘Ik heb liever een kerel die een keertje vreemdgaat, maar met wie ik een fantastisch leven heb, dan iemand die altijd trouw is, maar me niet respecteert of niet begrijpt.’ Dat snap ik dan weer helemaal niet. Noem me ouderwets, maar een kerel die vreemdgaat (al is het virtueel met seksueel getinte appjes) respecteert je toch zeker niet? Volgens mij krijg je dan als partner niet echt de waardering die je verdient, of zie ik dat nou verkeerd?

 

Je mag toch hopen dat je partner jou ziet als de hoofdprijs en niet als een troostprijs, die met minder genoegen dient te nemen en het vreemdgaan nu eenmaal op de koop toe moet nemen. Want hoe fantastisch is je leven dan?

 

Beeld: Instagram Tanja Jess

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit