Rob Kemps heeft de gunfactor aan z’n kont hangen

rob kemps

 

Opeens is ie overal, en nou mag hij ook de grote Linda de Mol vervangen.

 

 

 

Tot een paar jaar geleden hadden we boven de rivieren nog nooit van de Snollebollekes gehoord, maar een beetje Brabander stond toen al op hun muziek te feesten. Lekkere niks-aan-de-hand-muziek met een diepgang van niks en daarom was de verrassing nogal groot toen Rob Kemps, het gezicht van dit feesttrio, in 2021 De Slimste Mens won.

 

Opeens was ie overal. Hij maakte samen met Matthijs van Nieuwkerk een programma over Franse chansons waarvan ook een tweede seizoen komt. Op Radio 538 verving hij Sander Lantinga als dj in de Coen zonder Sander, maar met Rob-Show. En hij won een Televizier-Ster voor beste talent. Maar toen hij voor SBS6 zijn eerste echte presentatieklus kreeg, scoorde hij helaas totaal niet. Na een paar afleveringen verdween The Wheel dan ook geruisloos van de buis.

 

Maar blijkbaar heeft Rob de gunfactor aan z’n kont hangen, want hij krijgt dit najaar een nieuwe kans. En wat voor een: hij gaat de grote Linda de Mol vervangen bij het kijkcijferkanon Ik Hou Van Holland. Linda laat deze presentatieklus nog even aan zich voorbijgaan. Niet zo gek gezien de storm die over haar geraasd is toen bekend werd dat haar grote liefde Jeroen Rietbergen werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag bij The Voice Of Holland en haar broer John de Mol daar blijkbaar het nodige vanaf wist.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Rob Kemps (@robkemps13)

 

Dat zijn voor Rob best flinke schoenen om te vullen want Linda is natuurlijk wel een heel grote in televisieland. Maar het zou mij niets verbazen als hij de studiovloer binnen de kortste keren op stelten zet. Laat dat maar aan Rob over, die maakt er zo een Brabants feestje van. En dan maar hopen dat het nu wel een beetje wil lukken met de kijkcijfers.

 

Beeld: NPO

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit