Laatst had ik het over m’n vader, die ik nog zo vaak mis. Lees het hier maar: Daarbij plaatste ik een van de weinige foto’s waar ik samen met m’n vader op sta. Ik vroeg of je misschien een favoriete foto van jou met je vader wilde sturen, zodat we vandaag op Vaderdag bij franska.nl een ode aan onze vaders kunnen brengen.

 

Wat kwamen er mooie verhalen binnen! En ontroerende, grappige, trotse en lieve foto’s. Als eerbetoon aan de eerste man in ons leven vereeuwigen we hier de allermooiste exemplaren in een speciale Ik-hou-van-papa-eregalerij.

 

Dankjewel aan iedereen die meedeed. Ik wens je de allermooiste herinneringen aan wat eens was en natuurlijk ook de allerfijnste herinneringen die je nog gaat maken. En natuurlijk veel liefs en goeds. XXXF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter