Honden-ijsjes

 

Hondenbazen opgelet! Er komt iets nieuws op de markt voor de dierenvriend…

 

 

Ken je dat? Lekker met je hond op een warme dag naar het bos of strand. Natuurlijk trek in een verkoelend ijsje. En je hond? Een beetje water? Welnee, die mag ook weleens verwend worden. De oplossing: Smoofl! Een nieuwe ijsmix speciaal voor je trouwe viervoeter.

 

Met de inhoud van een doosje Very Berry ijsjesmix kan je tussen de zes en acht ijslolly’s maken voor je hond. Dit doe je door de mix op te lossen in water, even te roeren en daarna een nacht in de vriezer te laten staan. En voilà!

 

Het recept van de ijsjesmix is helemaal aangepast aan het metabolisme van je hond. De mix heeft een verwaarloosbare hoeveelheid lactose en daarnaast een andere suiker/vet-verhouding dan mensen-ijs. Oftewel, een lekker, gezond en verkoelend ijsje voor je grote vriend.

 

De mix kost € 6,50 en is vanaf begin juni verkrijgbaar via www.smoofl.com en andere online verkoopadressen in Nederland en België.

 

 

De ijsjes hebben zelfs al een award gewonnen. De bezoekers van Anido, de toonaangevende tweejaarlijkse vakbeurs voor de dierensector, kozen de ijsjesmix van Smoofl unaniem tot het beste nieuwe product. Dat kan dus maar één ding betekenen: je hond heeft misschien nog wel een lekkerder ijsje dan jij. Heeft die even geluk.

Snel in juni naar de winkels om ze te kopen voor jou en je hond. Kunnen jullie volgende keer op een warme dag samen genieten van een verkoelende treat. Wel zo eerlijk en gezellig natuurlijk.

 

 

Door: Danique ten Boer

Beeld: smoofl.com