Dit is Meghan toen ze 15 was

Wat een weekend was het met wat voor een sprookjeshuwelijk: Harry en Meghan zijn getrouwd. Het was ongelooflijk mooi.

 

Een indrukwekkende ceremonie met de schattigste bruidskinderen, speeches waar nog lang over zal worden nagepraat (die ene man hield zijn mond maar niet en bleef maar babbelen) en natuurlijk dé jurk van Meghan. Of eigenlijk, de twee jurken van Meghan. Ze zag er zowel in haar ‘overdag’-jurk als in haar avondjurk prachtig uit. Weergaloos: wat een schoonheid heeft die vrouw. En haar trouwjurk was eigenlijk best wel simpel, zonder enige tierelantijntjes en fratsen. Maar als iemand dat niet nodig heeft om er fantastisch uit te zien, dan is dat Meghan wel. Wauw. Ze kan, denken we, nog knap zijn en trouwen in een vuilniszak, als ze wil.

 

Wereldwijd keken miljoenen mensen naar Meghan en de o zo zenuwachtige Harry, die vol nervositeit ‘yes I will’ tegen zijn aanstaande vrouw zei. En de ringen niet goed omkreeg. Daarna lazen ze nog geloftes voor en oei, we kunnen ons wel voorstellen hoe spannend dát is om te doen. In Nederland alleen al keken er 2,3 miljoen mensen naar de voltrekking van het prinselijke huwelijk. Dat is nog meer dan dat er naar prins William en zijn Kate Middleton keken, overigens: daar keken maar 2,2 miljoen Nederlanders naar.

 

Hoe dan ook: ze zijn getrouwd. Harry en Meghan, Meghan en Harry. En daar wordt over gepraat. Niet zo’n beetje ook. Op Twitter zijn er bijna 7 miljoen tweets geplaatst die over deze twee leukerds gaan, meestal met de hashtag #RoyalWedding. Maar er is één geweldige tweet die erbovenuit springt. Die alle andere een beetje doet verbleken. En dat is toch zo ontzettend leuk, dat iemand dit heeft weten op te snorren en dat nu deelt met ons allemaal. Dit willen wij dus ook met jullie delen. Dit mag niemand missen. 

 

Wat het is? Je ziet hoe Meghan Markle eruitzag toen ze pas 15 jaar was. En wat deed ze toen, als puber? Ze ging als Amerikaanse toerist gewoon eventjes een uitje maken naar Engeland, naar Londen. Wat je doet als toerist in Londen? Naar Buckingham Palace gaan, ja. Juist, en daar een foto maken… Er gaat dus nu een foto rond van een 15-jarige Meghan met een vriendinnetje, die poseert voor het Britse, beroemde paleis. En jawel, 22 jaar later trouwt ze met de prins. Dé prins van dit land. 

 

Wat kan het leven toch onwerkelijk lopen, nietwaar? En wat een mooi sprookje. Zo zie je maar: die bestaan soms écht.

 

 

 

Door redactie Franska.nl