Hoe gaat het nu met Michelle Obama

 

Ze woonde acht jaar in het Witte Huis als first lady. Maar tegenwoordig zet ze zich volledig in voor goede doelen en is het tijd voor haar eigen carrière. 

 

Ik denk dat je nu wel weet wie ik bedoel. Michelle Obama, de voormalige first lady van de Verenigde Staten. Samen met haar man Barack en hun dochters Malia en Sasha woonde ze van 2009 tot 2017 in het Witte Huis.

 

Michelle en Barack leerde elkaar kennen op een advocatenbureau in Chicago waar ze allebei werkten. Ze trouwden in 1992, maar hun huwelijk was niet altijd rozengeur en maneschijn. Ook zij hebben als koppel hun ups en downs gehad. Ze zijn zelfs in relatietherapie geweest. Michelle is daar altijd heel open en eerlijk over.

 

Vorig jaar bracht Michelle een boek uit. In “Mijn verhaal, becoming Michelle Obama” vertelt ze over haar persoonlijke leven. Haar jeugd, haar studie en hoe ze Barak leerde kennen. Het komt allemaal aan bod. Ze is heel openhartig over haar miskraam en het IVF-traject dat volgt. Verder geeft ze een kijkje in haar leven als presidentsvrouw en heeft ze het zelfs nog even over Trump.
 

De Obama’s wonen nog in Washington zodat Malia en Sasha hun opleiding daar af kunnen maken. Daarnaast hebben ze ook nog een huis is Chicago en maken ze mooie vakantiereizen.

 

Michelle blijft gewoon zichzelf. Na de legalisatie van het homohuwelijk in Amerika vierden mensen buiten voor het Witte Huis een feestje. Michelle wilde meedoen en probeerde samen met een van haar dochters naar buiten te glippen. Heel stiekem ging dat niet. Maar uiteindelijk konden ze toch samen met beveiligingsmensen toekijken naar de juichende menigte. 

 

Veel democraten hopen op een nieuwe Obama als president maar een ding is zeker; Michelle Obama is niet van plan om zich ooit verkiesbaar te stellen. Ze is was nooit een liefhebber van politiek.

 

 

Michelle is heel actief op social media. Zo deelde ze laatst nog een kiekje in de sportschool. Niet gek, want ze is een sportieve dame en kan niet goed tegen haar verlies. Ze houdt van dansen. Wanneer ze naar het strand gaat neemt ze een bluetooth speaker mee, zodat ze zelfs daar een klein dansfeestje kan houden.

 

Ik hoop dat ze dat nog lang blijft doen samen met haar Barak, haar prachtige dochters en hun lieve honden Bo en Sunny.

 

Door: Anouk Raijmakers

Afbeelding van Anouk Raijmakers