Hier vind je topbeautymerken met 60 procent korting

 

Ja, echt. In ieder geval vanaf vandaag tot en met zondag. Daarna is er standaard een korting van 30 procent op alle producten en meestal doen ze er ook nog eens 20 procent extra bovenop.

 

 

Wie, wat, waar en waarom
Ik wist dat je dit ging vragen. Vanaf vandaag is het cosmetica- en skincarewalhalla in Amsterdam The Style Outlets geopend. Ze verkopen bijna alle merken van Estée Lauder Companies. Doe je gordel maar even om, want ik neem je mee naar de fast lane van beautyland.

 

Tom Ford, Jo Malone, Estée Lauder, Clinique, MAC Cosmetics, Bumble and Bumble, Bobbi Brown en ga zo maar door. Ze hebben vanaf vandaag een winkel in Amsterdam The Style Outlets en dat betekent niet alleen dat je op je lievelingsmerken standaard 30 procent korting hebt, maar ook dat er heel veel exclusiefs worden verkocht en prachtige giftboxen. Ik mocht deze week al even rondneuzen en werd intens hebberig. Ik ga dit weekend en dan staat sowieso op mijn wensenlijst shampoo, sea salt spray en conditioner van Bumble and Bumble, zo’n geweldige set van Bobbi Brown (ze cureren op behoefte: glow of party make-up), een geurbox van Beautiful voor mijn dochter en zeker de Re-Nutriv set van Estée Lauder voor mijn moeder.

 

Wat je dus echt moet weten is…

Dat de Advanced Night Repair, je weet wel, de hero van Estée, voor maar 40 euro wordt verkocht in plaats van het normale bedrag van 123 euro. Dat geldt voor de eerste 300 stuks, dus ik zou zeggen: gogogo.

 

Ik denk dat ik er ga wonen: Amsterdam The Style Outlets

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach