Een heel goedemorgen

 

Ik heb niet echt grote geheimen.

 

Mijn dochters lezen mijn appjes hardop voor en ik vind het eigenlijk alleen maar gezellig als mijn geliefde en ik zo versmolten zijn tijdens de vakantie dat mi iPhone es su iPhone. Maar mijn oudste wil nog wel eens wegrennen met mijn mobiel en dan via Whatsapp allerlei mensen gaan bellen. Sorry Stellie, sorry Hendrikje, sorry Kiek. Nou kennen deze mensen in kwestie ons meisje in al haar bijzondere facetten, maar voordat ze mensen gaat bellen die het iets minder waarderen, moest ik ingrijpen.

 

‘Mam, da’s makkelijk.’ Mijn jongste wist een oplossing. ‘Je kunt Whatsapp vergrendelen met gezichtsherkenning. Kijk, zo simpel is het.’ En met twee soepele bewegingen had ze mijn Whatsapp geblokkeerd voor derden. Wel had ze in al haar handigheid zichzelf even toegevoegd aan de te herkennen gezichten. Zo goochem is ze dan ook wel weer.

 

Een hele fijne dag toegewenst (zonder gekke belletjes),

May

Beeld: Lidian van Megen

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach