Het leukste celeb kind Hazel Moder, oftewel kleine Julia Roberts

 

In deze tijd beginnen bij mij twee dingen te vechten om attentie: Michael Bublés Christmas songs en alle films met Julia Roberts.

 

 

Van het een komt op Google-rijke avonden het ander en zo ontdekte ik Hazel Patricia Moder, oftewel de dochter van Julia Roberts, en wat een snoepje is dat.

 

Hup, die loper op
Ze maakte dit jaar haar publieke debuut. Julia (ik mag Julia zeggen) wilde haar buiten de spotlights laten opgroeien, maar nu op haar zestiende mocht ze best naast haar vader het pluche van de rode loper onder haar Mary Jane-schoenen voelen.

 

De bescheiden outfit
Als je dan toch je publieke ‘coming-out’ beleeft, dan doe je dat als dochter van natuurlijk tijdens het Filmfestival van Cannes. Bescheiden als ze blijkt, droeg ze een crèmekleurig geknoopt jurkje, zwarte Mary Jane-schoenen dus en haar haar was in een eenvoudige staart. Ik vond haar een beetje een blend tussen haar moeder en Reese Witherspoon.

 

Hierom zou je haar bijna haten
Hazel (prachtige naam trouwens ook) heeft twee broers, (Phinnaeus en Henry), wat haar tot enige erfgenaam maakt van alle pièces de résistance van mama Julia. Die schijnt dus een hele kamer te hebben vol lekkers dat wacht op Hazel. Zoals die geweldige jurk die Julia droeg toen ze de Oscar ontving voor haar rol in Erin Brokovich. Zoals Julia Roberts zelf zegt: ‘Van die dingen waarvan ik denk: ik doe er niets mee, maar het is te mooi en te bijzonder om weg te doen; daar is dus een Hazel-kamer voor met alle erfstukken.’

 

Niet achter haar ouders aan
Je zou denken dat met een filmmaker als vader en een actrice als moeder voor jou ook de camera’s lonken, maar Hazel lijkt liever het gras dan pluche tussen de tenen te voelen. Ze is een sporter, voetbalt, zwemt en fietst, als het even kan.

 

Wel een filmdebuut gehad natuurlijk
Dat was in de comedy Mother’s Day van mama Julia.

 

Ach Hazel, al kies je niet voor de camera’s, ik hoop dat je vanaf nu wel af en toe een rood lopertje meepakt. Je bent de beste arm candy die je als Hollywood-parent kunt wensen,  wat mij betreft.

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach