Het ideale cadeau voor elke wijnliefhebber

 

Ooooh, wat een fijne tip heb ik voor jullie. Iets wat ik echt kan aanraden, want ik heb dit vorig jaar gekregen voor kerstmis en ik ben er oprecht zó blij mee.

 

 

 

Elke keer als er mensen bij me wijn komen drinken die zoiets niet kennen hoor ik telkens weer: ‘Dit wil ik ook.’ Nu weet ik dat het onbeleefd is om ergens de prijs van op te zoeken, maar ik vond het er dus best wel chic uitzien en vreesde dus het ergste – het is namelijk altijd zo jammer als je dan iets aanraadt dat dan kneiterduur is. Maar wat blijkt nou? Dat is dus helemaal niet het geval. En geloof me: elke wijnliefhebber ga je hier zó blij mee maken.

 

Ik presenteer jullie deze wijnkoeler van Point Virgule. Hij ziet er misschien een beetje gek uit, maar ik zal even uitleggen hoe het werkt: die ijzeren staaf leg je in de vriezer en die haal je er weer uit als je een gekoelde wijn wilt uitschenken (en uiteraard wil je dat die buiten de koelkast ook koud blijft), en dat bovenste draai je er dan weer op. Het bovenste deel hiervan is ook nog eens een schenktuit, dus die stalen staaf hoef je niet meer uit de wijn te halen als je inschenkt. Geen gedoe met koelers dus; dit werkt echt tóp.

 

 

En hij is dus maar €12,50 bij de Bijenkorf. Ik zeg het je: je bent een dief van je eigen portemonnee als je het niet doet.

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer