Herten nemen verlaten bloesemtuin in Japan over

 

Het vrolijkste wat je gaat zien vandaag: deze herten nemen het Japanse Nara Park over.

 

Het coronavirus (ben je dit woord inmiddels ook een beetje moe?) heeft de hele wereld overgenomen, zoveel is natuurlijk al duidelijk. Maar dat zorgt voor bijzondere en opvallende taferelen. Eerder schreef ik al over dieren die de straten overnamen, en ook nu heb ik weer leuke beelden van dieren voor je. Herten dit keer.

 

Want ook in Japan zitten veel mensen in zelf-isolatie, wat voor verlaten parken zorgt. Zo ook het Nara Park, wat normaal gesproken al het thuis is van veel herten, maar nu al helemaal is overgenomen door ze. Fotograaf Kazuki Ikeda was samen met een verloofd koppel in dit park om een wedding shoot te doen. En daar waren wat ongenodigde – maar zeer welkome – gasten ook aanwezig. 

 

Kijk hieronder zelf maar. Het resultaat mag er wezen, toch?  Lijkt mij wel wat hoor, zo’n romantische fotoshoot omringd door nieuwsgierige Bambi’s.

 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door 和装写真・結婚式カメラマン・キキフォトワークス (@kikiphotoworks) op

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer