My, my, just how much I’ve missed you!

 

Wie kan er nu stil blijven als ze muziek van ABBA hoort?

 

My my, just how much I missed yaaaa. Meezingen is één van m’n favoriete hobby’s en dat doe ik dus ook heel graag met musicals. En dan het liefst met van die lekker over-the-top musicals. Ben ik altijd wel vrij eenzaam in trouwens, want de mensen met wie ik Mamma Mia! heb gezien (ja, ik heb ‘m meerdere keren gezien en daar kom ik schaamteloos voor uit) vonden hem overduidelijk niet zo leuk als ik. Die vonden het zelfs een irritante film en overdreven. Wat ze ook overdreven vonden was mijn gezang in hun oor, maar goed.

 

Voor mij persoonlijk is dit dus heel leuk nieuws, maar ik ga er vanuit dat er meer Mamma Mia!- en/of ABBA-liefhebbers hier zijn. Want die derde film komt er dus bijna zeker gewoon aan. En en en en en nóg leuker: hij zal nieuwe nummers van ABBA bevatten. Maar liefst vier nieuwe nummers die door Benny en Björn geschreven zijn, oftewel de mannelijke kant van ABBA.

 

Dit komt allemaal vanuit een behoorlijk betrouwbare bron: producer Judy Cramer verklapte dit aan de Daily Mail. Die zei dat de filmserie altijd al als een trilogie bedoeld was, dus dat die derde film er wel komt. Sterker nog, dat Universal er al een tijdje op zit te wachten. Nou lieve Judy, wij ook. Dus effe gas op die lolly en filmen maar na corona.

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer