Hema heeft een nieuwe luxe tompouce (check die chocoladelaag, mmm!)

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: Hema heeft een nieuwe luxe tompouce (check die chocoladelaag, mmm!)

 

 

 

 

Ben jij dol op de originele tompoucen? En is de HEMA daarvoor jouw vaste afhaalpunt? Dan hebben we goed nieuws. HEMA heeft een nieuwe luxe tompouce in het gebakassortiment. En die wil je echt proeven, want lekker dat ‘ie is!

 

 

Onlangs verblijdde HEMA ons nog met een tompouce-rolkoffer die we hele zomer achter ons aan hebben gesleept. En ook de tompoucesneakers van Nike waren een must-have in de kast van elke sneakerliefhebber. Kortom: eigenlijk is alles van de HEMA met tompoucen wel lekker en leuk.

 

 

HEMA heeft een nieuwe luxe tompouce
De winkel heeft de oer-Hollandse tompouce opnieuw in een ander jasje gestoken. Dit keer bestaat de luxe tompouce uit een laag kersenbavarois én een laag romige chocolade vulling. Dat alles zit uiteraard tussen twee krokante plakken bladerdeeg en is afgestreken met donkerroze glazuur. Smullen!

 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland)


 

 

De nieuwe tompouce is vanaf nu verkrijgbaar in alle HEMA filialen voor €1,75 per stuk (let wel; ze worden enkel per 4 stuks verkocht). Geen HEMA in de buurt? Online bestellen kan ook!

 

Door: Redactie FavorFlav