Helft van de thuiswerkers masturbeert onder werktijd

 

Goedemorgen, ja, daar hebben we je aandacht hè? Begrijpelijk. Kijk, die lockdown heeft heus flink wat nadelen, maar uit onderzoek blijkt dat thuiswerkers ook hoogtepunten hebben.

 

 

Dat bedoel ik dus letterlijk.

 

Onze vriendinnen van LotteLust.nl deden onderzoek naar soloseks onder kantooruren en wat bleek? Dat wordt stukken vaker gedaan dan voorheen. Logisch natuurlijk, want op kantoor is een potje zelfbevrediging lastiger uit te voeren dan thuis. Thuiswerkers laten zich niet zomaar stoppen door kantooruren, maar benutten die koffiebreak of lunchpauze optimaal voor het soloseksen.

 

Niet alleen de zelfbevrediging nam toe, er werd gemiddeld meer gesekst én de seks werd beter, blijkt uit hetzelfde onderzoek van het platform over seksualiteit voor vrouwen. Een stunning 42 procent van de ondervraagden experimenteerde meer in de slaapkamer. Het leven moet per slot van rekening ergens een beetje spannend blijven.

 

Terug naar de werktijd, en werkgevers lees even mee, want 54 procent heeft één of meerdere keren gesolosekst tijdens kantooruren. Dat is 1 op de 2, denk daar maar even over na. 39 procent keek porno of porna, 36 procent had seks met iemand en 5 procent had in een online meeting seks met zichzelf of met iemand anders. Hemeltjelief, dat laatste vind ik nog best wel schokkend.

 

“We merken op dat het seksleven tijdens de lockdown óf indut óf een boost krijgt”, verklaart Anneloes Nieuwenhuijse, eigenaar van LotteLust. “Door de coronamaatregelen hebben stellen meer tijd voor elkaar, maar tegelijkertijd zitten ze op elkaars lip en dat kan voor irritaties zorgen. Bij iedereen pakt dat anders uit. Het ene stel maakt gebruik van de extra tijd samen en duikt vaker het bed in, het andere stel zoekt juist momenten om alleen te zijn.”

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans