FRANSKA X PAMPERS

Heel fijn babynieuws voor Opa Cees
 

Ik ben dol op Pampers, omdat daarmee om de haverklap verschonen (wat ik nog van vroeger ken) niet meer hoeft.

 

 

Ook het lekken, scheef zitten en de huidirritaties zijn bij mijn kleinkinderen gelukkig niet meer aan de orde. Ik heb dus best wel een band met Pampers, zeg maar.

 

Maar dit? Nee, dit had ik niet verwacht!

 

‘Graag je aandacht voor iets ontzettend leuks!’ floepte ineens binnen op mijn WhatsApp. ‘Zorg ervoor dat je het Pampers Instagramaccount volgt, zodat je de ‘Nog Even Dagen’ kunt volgen. Een online event van 23 t/m 27 juni, via de Instagrampagina van Pampers, vol met livestreams en giveaways voor vrouwen die zwanger zijn en ouders die net een kindje hebben gekregen. Wil jij niks missen? Volg dan het Pampers Instagramkanaal en blijf op de hoogte!’

 

Nou ja?!? Wat was dit nou weer? Mijn vrouw zegt vaak dat ik er voor mijn leeftijd nog best goed uitzie, maar ik durf toch te beweren dat ik er niet uitzie als iemand die onlangs ouder is geworden. Ja, wel ouder natuurlijk, maar niet van een pasgeboren kindje. En ik durf ook wel te beweren dat ik er niet uitzie als een zwangere vrouw!

 

‘Waar komt dat nou vandaan?’ vroeg ik aan mijn dochter die net was binnengekomen voor een kopje koffie.

 

’O, dat is voor mij bedoeld,’ vertelde zij toen lachend. ‘Ik mag het eigenlijk nog niet verklappen, maar Hartje is zwanger!’

 

‘Hartje!?! Wat fijn!!’ Hartje is mijn dochters hartsvriendin Coeur, die al vanaf de lagere school bij ons over de vloer komt en die het maar niet lukte om zwanger te worden. Terwijl mijn dochter op een mooie dag zelfs twee kinderen tegelijk op de wereld zette, is zoiets voor anderen dus echt niet altijd vanzelfsprekend. En wij hadden toen dus behoorlijk te doen met Coeur.

 

Maar voor ik daarover kon beginnen, kwam op mijn telefoon het volgende berichtje alweer binnen.

 

‘Tijdens de ‘Nog Even Dagen’ laat Pampers in verschillende livestreams en video’s (ervarings)experts aan het woord om ouders advies en tips & tricks te geven over de periode tijdens en vlak na de zwangerschap. Daarnaast is er iedere ochtend een kort ‘ochtendjournaal’ waarin door Kim Kötter vooruitgeblikt wordt op de dag, en enkele mooie Pampers-winacties en -aanbiedingen onder de aandacht worden gebracht.’

 

‘En wat moet ík daar dan mee?’ vroeg ik verbaasd aan mijn dochter. Maar het bleek dus dat Faatje (mijn dochters vriendin Fatima) mij die appjes had gestuurd op verzoek van mijn dochter. Die had haar telefoon thuis laten liggen, was Faat onderweg tegengekomen, en Faat vertelde haar toen over de leuke actie van Pampers vol met livestreams en giveaways die binnenkort gaat starten op Instagram.

 

‘O, stuur even door naar mijn vader,’ had dochterlief toen gezegd, ‘dan kan ik het zo bij de koffie even bekijken.’ En ze strooide daarmee dus ongegeneerd het nummer van haar vader over straat.  

 

Eigenlijk vind ik dat niet zo leuk, maar de blijde boodschap van Hartje maakte dat ik het haar vergaf. Hartje riep altijd: ‘Nog even,’ als haar vriendinnen zwanger raakten, ‘nog even, en dan ben ik ook aan de beurt om kinderen te krijgen.’

 

En wat een feest dat dat nu dus gelukt is!

 

‘Voor het event – dat door Pampers heel toevallig ook nog de ‘Nog Even Dagen’ wordt genoemd – moeten we Hartje dus laten weten dat ze  als lid van Pampers kans kan maken op de give-aways. Ze maakt daar elke dag kans op een babykamer ter waarde van duizend euro, of een jaarvoorraad Pampers!!’ riep mijn dochter enthousiast. ‘Leuk, hè?’

 

 

Jawel. Zeker leuk! Maar ik ga me ondanks de appjes toch maar niet registeren op Pampers.nl. En ik doe ook maar even niks met @pampers_nl of #NogEvenDagen op Instagram.

 

Maar dolblij voor Hartje ben ik natuurlijk wel. En ik hoop dat zij van de ochtendjournaals kan genieten, waarin Kim Kötter vooruitblikt op de komende dag, en van de mooie Pampers-winacties en -aanbiedingen die daar onder de aandacht worden gebracht. Als ik het goed lees valt er een hoop te leren over voorbereidingen, huidverzorging, slaap, rust, enzovoort.

 

Maar ik ga de appjes zelf toch maar even wissen.

 

Stel je voor dat mijn vrouw ze straks leest? Wat moet ze dan wel niet van me denken?

 

Dit is een gesponsord artikel. Om jou te voorzien van de fijnste artikelen op Franska.nl werken wij samen met merken die naadloos bij ons passen. Dit doen we in de vorm van de mooiste content, voor jou en voor onze partners.