Deze woensdag geef ik zomaar wat pure verwennerij weg. Lijkt het je wat? Dan zou ik maar snel reageren als ik jou was.

 

 

Ik ben dol op een nachtje op stap, weekendjes weg of een lange vakantie. Dus je zou denken dat ik een expert ben op het gebied van koffers inpakken. Maar gek genoeg is er altijd iets dat ik vergat; mijn shampoo en conditioner. Maar omdat ik nogal eenkennig ben om wat ik in mijn haar smeer, ben ik nooit zo dol op de shampootjes en conditioners die in de hotelbadkamer liggen. Mijn haar wordt er hartstikke droog van en dan zit het voor geen meter.

 

Daarom was ik was mijn haar het liefste met mijn eigen spulletjes omdat het dan in topconditie blijft. Dus zit de Super Foodies travel kit de luxe van Oolaboo vanaf NU standaard in mijn koffer. Zo grijp ik nooit mis en zit mijn haar zoals ik dat het liefste heb.

 

 

De All Purpose shampoo is mild voor de hoofdhuid en maakt het haar soepel en glanzend want de tarwe- en sojaproteïnen zorgen ervoor dat beschadigd haar sterker wordt en vochtverlies tegengaat. De conditie van m’n haar verbetert zodat het altijd lekker valt. De Replenishing Conditioner met Macadamia olie die niet vet aanvoelt, zorgt dat ik mijn natte haar makkelijk kan kammen en maakt het minder statisch. Ook heel fijn.

 

Je snapt dus wel dat deze superduper travelkit voor mij onmisbaar is. Want als mijn haar niet zit, dan word ik daar niet vrolijk van. Lijkt het je ook wat, deze Super Foodies travel kit de luxe? Er zit niet alleen Oolaboo Super Foodies shampoo en conditioner in. Ook een praktisch slaapmasker en een kaars met de zalige geur van groene thee. Pure verwennerij dus. En ik mag er wel 5 weggeven…

 

Laat je onder dit bericht op Facebook weten waarom jij wil winnen? Of stuur een mailtje aan winnen@Franska.nl  

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit