Heeft Boerin Bertie uit BZV dan eindelijk de liefde gevonden?

 

Weet je nog hoe ongemakkelijk het allemaal was in Berties boerderij, daar in Zeeland tijdens de opnames van Boer Zoekt Vrouw?

 

 

 

 

In plaats van gezellig te kletsen met de drie uitgekozen vrouwen was het tijdens de logeerweek in 2015 in de boerderij van Bertie Steur vaak oorverdovend stil. Bertie had er zichtbaar moeite mee om zich bloot te geven zodat de drie potentiële lovers nauwelijks door het muurtje dat de boerin rond zichzelf had opgetrokken heen konden breken. Legendarisch waren de scènes waarin we ze zwijgend met elkaar aan tafel zaten te eten.

 

 

Bertie kon maar niet kiezen wie er mocht blijven en wie het veld moest ruimen. Zelfs na een dag extra nadenken wist ze het nog niet. Achteraf geen wonder, want de vrouw die het hart van Bertie gestolen had bleek ze al voor de logeerpartij te hebben leren kennen. Rosita was een van de deelnemers tijdens de speeddate, maar zij had op haar beurt weer iemand anders op het oog. De twee zagen elkaar daarna lange tijd niet en vonden allebei een andere partner. Maar nadat de vorige relatie van Bertie in 2017 op de klippen was gelopen en ook Rosita een vrije vrouw was, sloeg de vlam alsnog in de pan.  

 

 

Over hoe ze viel voor Rosita tijdens de speeddate zegt een stralende Bertie: ‘Dat heeft iedereen kunnen zien. Ik was ook behoorlijk van slag toen ze aangaf niet meer door te willen. Daarna heb ik twee mooie jaren met Esther gehad. Dat Rosita nu opnieuw in mijn leven is, en er hopelijk nooit meer uitgaat, is een van de mooiste dingen die me is overkomen.’

 

 

En van de week was het dan eindelijk zover. Op een stralende zomerse dag gaven de twee elkaar het jawoord tussen de paardjes in de achtertuin van hun boerderij. Een dolverliefde Bertie, nu eens niet in haar favoriete fleecetrui maar very glamourous in een prachtige witte jurk, naast Rosita, de liefde van haar leven. Zo heeft het dus moeten zijn. Heerlijk toch, zo’n verhaal met een happy end?

 

 

 

 

 

 

Beeld Instagram: @bertiesteur @robster16 @fotograafjessie.nl

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit