Heb jij hier de laatste tijd ook af en toe zo’n behoefte aan?

 

 

Ogen dicht en niet meer nadenken. Leuker wordt het er niet op, lijkt het wel.

 

 

Ik kan natuurlijk een heel betoog houden over hoe het allemaal zo ver heeft kunnen komen, dat we dit echt niet aan zagen komen toen we de eerste berichten uit China en Loon op Zand hoorden. Dat het ons zo zou verdelen, zo veel mensen harder zou maken, zelfzuchtiger, maar ook verdrietig, angstig of zelfs verbeten en boos. Dat we een demissionaire regering hebben die niets meer goed kan doen. Nou, toevallig heb ik geen zin in zo’n verhaal. Met negatieve energie schiet je helemaal niets, maar dan ook niets op. Weten we toch?

 

Nou dan!

 

Laten we het leuk maken voor de mensen om wie we geven, dan is het in elk geval om ons heen gezellig. Daarbij geeft goed doen ook altijd een goed gevoel. En laten we vooral niet vergeten dat goed zorgen voor een ander beter gaat als je ook goed voor jezelf zorgt. Typisch zo’n stap die veel te veel vrouwen makkelijk overslaan. En er mag ook wel een schepje bovenop een keertje (of vaker). Zorgen voor jezelf is een goed begin, maar wat dacht je van jezelf verwennen? Heb je gewoon verdiend hoor.

 

En omdat Sinterklaas toch stiekem het land binnen heeft weten te komen met zijn… uh… hoe heten ze ook alweer? Oh, wacht: zijn cadeautjes. En omdat ik toevallig wist waar ik hem kon bereiken, heb ik gevraagd of hij als eerste iets leuks voor jou had. En jawel! Ik mag een verwenpakket weggeven. En niet zomaar eentje. Eentje van een merk dat al heel lang een van m’n favorieten is: Dr. Hauschka.

 

 

In het verwenpakket zitten een heerlijke ‘light’ rozen-dagcrème, een nachtserum en een gezichtslotion. Nou, als je daar niet gelukkig van wordt. Dat wordt slapen en geuren als een roosje.

 

 

Je merkt het al, ik ben gek op hun producten, op de geur ervan en bovenal… ze werken gewoon heel goed. Daarbij zijn ze ook nog eens heel goed bezig met natuurlijke en fairtrade grondstoffen en ondersteuning van telers wereldwijd. Nou, wat wil je nog meer?

 

O ja, winnen natuurlijk

 

Meedoen is niet moeilijk, gewoon reageren op Facebook onder dit bericht. Dan laat ik volgende week maandag weten wie de winnaar is.

 

Ik wens je een goede week. Vergeet jezelf niet. En maak het gezellig. Dan doe ik dat ook. En trouwens… hou franska.nl goed in de gaten deze week. Ik verklap verder niets.

 

Liefs

van Franska

 

 

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska