Harry en Meghan sluiten megadeal met Netflix

 

Nieuwe week, nieuwe dag, en natuurlijk nieuws over Meghan en Harry. Dit keer over de megadeal die zij met Netflix hebben gesloten, en de bijbehorende projecten.

 

Ja, je kan wel verkassen naar de andere kant van de oceaan, maar het is wel gebleken dat waar Meghan Markle is, drama snel volgt. Of ze dat nu opzoekt of niet, daar zijn vooral de Britse tabloids nog niet over uit. Maar ze hebben het er wel druk mee.

 

Ondertussen aan die andere kant van de oceaan hebben Meghan en Harry het vooral druk met hun nieuwe carrière. Meghan had al een klus gescoord bij Disney als voice-over, en nu hebben ze een gigantische deal met Netflix gesloten. Een deal van 150 miljoen. Oftewel, een pretty big deal.

 

Maar die Netflix-stap zorgt natúúrlijk — hoe kan het ook anders? — wederom voor de nodige drama. De Britse royal family is al niet heel erg fan van op een commerciële wijze geld binnenharken, dus die Disney voice-over was al een beetje op het randje… Of nou ja, net iets erover. Maar zo’n Netflix-deal à la 150 miljoen dollar? Dat randje is een klein stipje geworden.

 

En prins William is daar ook niet zo heel blij mee. Dat was hij al niet met de Netflix-deal, maar volgens het laatste nieuws is het nog net iets lelijker geworden. Netflix zou namelijk uit zijn op een docu over Diana. Helemaal begrijpelijk, want dat wordt natuurlijk een regelrechte hit als Meghan en Harry achter zo’n docu staan. Dat gaat echt álle Netflix-records breken.

 

Die docu zou dan vooral gaan om het liefdadigheidswerk dat Diana heeft gedaan, iets wat bij zowel Meghan als Harry ook een grote rol speelt in hun leven. Maar ze hoeven dus niet te hopen op enige vorm van goedkeuring van de rest van de familie. Prins William en Harry zouden elkaar al drie maanden niet gesproken hebben en deze Netflix-deal is niet bepaald lekker gevallen. To be continued, uiteraard.

Door: Redactie Amayzine.com