De leukste hangmatten en wipstoelen voor je hond en kat

 

Nu het zonnetje weer even is gaan schijnen, ben ik helemaal in de stemming om mijn dakterras weer op te pimpen, en ook in huis mag het wel weer wat zomerser aanvoelen.

 

 

 

Een tuin heb ik dus niet, maar gelukkig heb ik nog wel een ‘buiten’ waar ik het gezellig kan maken. Voor mij én voor mijn kat. En voor die laatste vind ik het eigenlijk nog leuker om inkopen te doen. Ik ben nu op zoek gegaan naar de leukste hangmatten en wipstoelen voor binnen en buiten, voor katten en voor honden. Deze zijn echt té leuk, dus trakteer je miauwende of blaffende BFF maar eens op iets leuks. Ze kosten namelijk ook echt niets, dus je bent een dief van je eigen portemonnee als je dit laat gaan…

1. Honden- en kattenmand van de Lidl,
2. Schommstoel voor je hond
3. Hangmat voor je kat
4. Hangstoel voor katten
5. Dierenhangmat
6. Hangmat voor katten en kleine honden

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer