Grote kans dat jij ook deze moedervlek hebt

 

Wat begon met een tweet van Aaryn Whitley werd anderhalf jaar later opgepikt door BuzzFeed en gaat nu dus behoorlijk viral. En het gaat allemaal om een moedervlek.

 

Waarvan de kans heel groot is dat jij hem ook hebt. Ik zag het artikel en dacht: oh, weer zo’n onzinnig BuzzFeed-artikel over iets dat iedereen zogenaamd he… HOLY SHIT IK HEB HET OOK. En een vragenrondje later kwam ik erachter dat ik echt niet de enige hiermee ben.

 

 

 

Ja, die kleine moedervlek op je pols dus. Sommigen hebben ‘m aan de binnenkant, maar de meesten aan de bovenkant een beetje in het midden. Wat is de verklaring hiervoor? Ik. Heb. Geen. Idee. En internet is er ook nog over uit. ‘My mom said it’s where the government put a chip in us.’ Aaahh. Grimmig. In dat soort conspiracy theories geloof ik niet, maar opvallend is het wel. Ik hou het op gewoon iets toevalligs wat heel veel mensen hebben. Want ik heb het dus, twee zelfs, allebei wel heel licht.

 

 

Adeline heeft ‘m ook, niet te missen.

 

 

Daniëlle doet er een schepje bovenop en heeft er twee: op elke pols één.

 

 

Is dit heel nuttige info? Neuh. Maar grappig en toevallig is het wel.

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer