Geniaal: kerstballen die je met drank kan vullen

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: Geniaal: kerstballen die je met drank kan vullen.

 

 

Hartstikke leuk al die adventskalenders hoor. Totdat die vroegtijdige horecasluiting kwam, tenminste. Nu zijn ze nog steeds leuk, maar heel eerlijk: een ‘soft lockdown’ staat voor mij toch gelijk aan teveel drinken. In ieder geval met meer regelmaat. En nu we naar alle waarschijnlijkheid een redelijke tamme Kerst en Oud & Nieuw krijgen, spendeer ik die naar alle waarschijnlijkheid ook drinkend. Dus mijn kerstboom is met deze ballen helemaal in thema.

 

DRANK. Dat is dus het thema, voor als je het nog niet door had. En tuurlijk heb je van die schattige kerstballen van champagneflessen, wijnflessen of bier, maar die hangen er voor de sier. Nee, anno 2021 in corona hebben we ook functionele kerstballen nodig. Specifieker: kerstballen die je kan vullen met drank. GENIAAL toch?

 

Vul die kerstballen maar
Wees er wel snel bij, want zoals je misschien wel verwacht gaan ze hartstikke hard. Je kan ze bestellen via Bol.com, oftewel: klik hierrrrr. Op internet zijn ook ballen te vinden die al gevuld zijn met drank, zoals deze kerstballen met gin. Deze heb ik gelijk even aangeschaft, dat snap je. Maar de lege ballen ga ik vanavond nog vullen met Frangelico, Licor 43 en wie weet een whisky? M’n boom is nog nooit zo persoonlijk versierd geweest als dit jaar. Alles waar ik van hou hangt erin.

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer