Geniaal: kerstballen die je met drank kan vullen

 

Zeg wijn, snacks of haute cuisine en de smulpapen van online foodmagazine FavorFlav weten waar te drinken, hoe het te eten en wat te koken. Dit keer serveren onze cheffies je: kerstballen die je met drank kan vullen. 

 

 

Nu zijn ze nog steeds leuk, maar heel eerlijk: een lockdown staat voor mij toch gelijk aan teveel drinken. In ieder geval met meer regelmaat. En nu we een redelijke tamme Kerst en Oud & Nieuw krijgen, spendeer ik die naar alle waarschijnlijkheid ook drinkend. Dus mijn kerstboom is met deze ballen helemaal in thema.

 

DRANK. Dat is dus het thema, voor als je het nog niet door had. En tuurlijk heb je van die schattige kerstballen van champagneflessen, wijnflessen of bier, maar die hangen er voor de sier. Nee, anno 2020 in corona hebben we ook functionele kerstballen nodig. Specifieker: kerstballen die je kan vullen met drank. GENIAAL toch?

 

Vul die kerstballen maar
Wees er wel snel bij, want zoals je misschien wel verwacht gaan ze hartstikke hard. Je kan ze bestellen via Bol.com, oftewel: klik hierrrrr. Op internet zijn ook ballen te vinden die al gevuld zijn met drank, maar ik kon er letterlijk geen eentje vinden die nog niet uitverkocht was… Dus deze heb ik gelijk even aangeschaft. Ik denk dat ik ze ga vullen met Frangelico, Licor 43 en wie weet een whiskey? M’n boom is nog nooit zo persoonlijk versierd geweest als dit jaar. Alles waar ik van hou hangt erin.

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer