Gelukkig, ook Tjitske Reidinga heeft last van pubers…
 

Gisteren Ladies Night gezien? Merel Westrik had weer een fijne bank vol met leuke vrouwen. Samen met Olcay Gulsen, Annemarie van Gaal, en Tjitske Reidinga nam ze de week door.
 

 

 

Wat een feest der herkenning was het toen Tjitske vertelde dat ze voor het eerst een paar dagen met haar vriend op stap was geweest. Op zich niks bijzonders zou je zeggen, maar ze waren zonder de pubers weg. Dus dat haar jongens de boel thuis niet had laten ontploffen maakte het dubbel fijn.
 

Wat een verademing om een collega pubermoeder te horen vertellen over dat die van haar ook van alles uit willen proberen en overal zin in hebben. En dan nog dubbelop ook hè? Want Tjitske heeft een jongenstweeling. De heren hadden zich gedragen, er waren geen rare telefoontjes geweest en ze hadden niets gesloopt. Het waren vier fantastische dagen. Dat is op zich al reden voor een feestje.
 

Vorig jaar waren mijn meneer en ikzelf voor het eerst weg zonder de pubers. Heel exotisch een weekendje naar Antwerpen. Ver genoeg voor het buitenlandgevoel en dichtbij genoeg voor het geval dat de tent thuis in de fik zou vliegen. Dan waren we binnen twee uur wel weer thuis.

 
De eerste uren liep ik een beetje zenuwachtig rond. Doen ze de deur wel op slot? Mag de hond wel even op het veldje en draaien ze het gas uit als ze eieren gebakken hebben? Niks relaxed weg dus. Tot ik me realiseerde dat ik er vanuit België vrij weinig aan kon doen. Ik kreeg vanzelf bericht als er iets behoorlijk mis zou zijn, toch?

 
Meneer en ik hadden vervolgens een topweekend. Bij thuiskomst bleek dat de pubers het ook prima naar hun zin hadden gehad. Niks geen rokende puinhoop. De gordijnen hingen er nog, de hond was blij. Er was een stofzuiger door de woonkamer gehaald en een van de twee had zelfs de wasmachine aangezet. Het moest niet gekker worden.
 

Werd het ook niet, want dat bleek een eenmalige actie te zijn. In het dagelijks leven opruimen of uit zichzelf de hond uitlaten? Ho maar… Maar dat ze het dus wel KUNNEN, was bij dezen dus bewezen.

 
Binnenkort gaan meneer en ik een week ver weg. Ik ben benieuwd…

 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Straks op net5nl#Ladiesnight ?‍♀️

Een bericht gedeeld door Tjitske Reidinga (@treidinga) op

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit