Geluk is een Tante Betsy jurk

 

De modepolitie verzint ieder jaar weer wat nieuws wat we aan moeten trekken, maar de fans van Tante Betsy jurken weten wel beter…

 

 

Bruin is het nieuwe zwart en zwart is het nieuw donkerblauw. De modepolitie weet hoe het heurt en dicteert al jaren het beeld in de fashionglossy’s, maar op straat zie ik gelukkig vaak wat anders.

 

Ik herken ze bijna met m’n ogen dicht; de kleurrijke jurkjes van Tante Betsy. Het Nederlandse merk van Alisa Sprikkelman uit Elst verkoopt jaarlijks meer dan 100.000 jurken aan fans die zich niks aantrekken van wat we volgens modebladen zouden moeten dragen. Al sinds 2006 ontwerpt ze puur op gevoel en dat bleek een schot in de roos, want haar merk was meteen een doorslaand succes.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Let’s Talk Dresses met Caro (@lets_talk_dresses)

 

Jong en wat minder piep, zwanger of al oma, deze dames wentelen zich in bloemetjesjurken en geblokte bloesjes in knalkleuren. Roze met groen, paars met blauw, bijzondere motiefjes, bij Tante Betsy kan het allemaal. Je wordt er vanzelf vrolijk van en dat is precies de bedoeling. Of je nou petite bent of een maatje meer draagt, Tante Betsy is er voor alle vrouwen van maat 36 tot en met 52. Kijk, dat zouden meer modemerken moeten doen.

 

De schare volgers is zelfs zo groot dat er volgend jaar alweer voor de tweede keer een speciaal kampeerweekend voor ze wordt georganiseerd. Dat zal wel een vrolijke boel worden al die kleurrijke vrouwen bij elkaar.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Buitengeluk (@buitengeluk.nu)

 

Word jij nu ook zo gelukkig van je Tante Betsy jurk? Laat ‘m dan zien door een foto van jezelf onder dit Facebookbericht te plaatsen, want op deze grauwe dag kunnen we wel een beetje kleur gebruiken nietwaar?

 

Bron: De Gelderlander

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit