Grappige seksstatistieken

 

Met mijn mening ventileren heb ik nooit veel moeite (gelukkig vind ik, al zal niet iedereen het hiermee eens zijn), toch kan ik nooit helemaal meepraten als vrienden het hebben over het zoveelste datingfiasco, of juist de succesverhalen. The perks of being single.

 

 

 

Gelukkig zijn er ook genoeg statistieken waarbij ik het helemaal niet erg vind dat ik er niet over mee kan praten. Al moet ik zeggen dat tijdens mijn research ik niet overal schuldvrij vanaf kwam. Maar goed, dat was te verwachten natuurlijk. Al ben ik heel benieuwd of er íemand in mijn omgeving is die oprecht is klaargekomen tijdens het sporten? If so, kan diegene mij even contacten? Ik ben vanochtend wéér niet naar mijn sportlesje gegaan en ben dringend op zoek naar motivatie. Thanks.

 

1. 23% van de mannen heeft zich wel eens bezeerd tijdens het masturberen. Hoe dan?

 

2. 10% van de vrouwen heeft wel eens een ‘coregasm’ gehad, oftewel een orgasme tijdens het sporten. Het zal me niks verbazen als die 10% ook gelijk de fitste vrouwen ever zijn.

 

3. 29% van de vrijgezellen vond het aantrekkelijker wanneer iemand een iPhone heeft. Sorry Androids…

 

4. 164 keer per jaar doen de Grieken het, en daarmee zijn het de hitsigste bevolking. Japan komt er het beroerdst af: slechts 48 keer per jaar. Het gemiddelde in totaal is 103 keer per jaar.

 

5. 53% van de vrouwen kan niet goed inschatten hoe goed hun orgasme nou eigenlijk duurt: ze stelden 12 seconden waar het 26 was. Langer genieten dus.

 

6. 30% van de vrouwen die online een date scoort, heeft seks op de eerste ontmoeting. 77% daarvan doet het veilig.

 

7. Elk jaar heb je zo’n 6% kans dat je partner vreemdgaat. Die kans wordt kleiner wanneer iemand religieus is, ouder wordt en hoger opgeleid is.

 

8. 48% van de vrijgezellen googelt zijn/haar date voordat ze de eerste ontmoeting hebben. Oké, schuldig.

 

9. In Amerika duurt het gemiddeld 12 tot 14 dates voordat de huissleutels worden uitgewisseld. Holy moly, ligt het aan mij of doen zij daar dan wel echt gas op die lolly?

 

10. 33% van de fetisjen is gerelateerd aan een lichaamsdeel.

 

11. 57% van de mensen die ongelukkig is in hun relatie, voelt zich nog steeds wel seksueel aangetrokken tot zijn of haar partner.

 

12. 11% van de mannen was meer geïnteresseerd nadat hun date hen had geghost.

 

13. 45 kilometer per uur. Dat is hoe snel de ejaculatie van mannen gemiddeld is. Dat zou hen dus een flinke boete kunnen bezorgen in een 30 kilometer-zone.

 

14. 1 op de 3 mannen geeft de voorkeur om de kleine lepel te zijn tijdens het spoonen. Even een keertje omdraaien dus.

 

15. 11% van de mannen was meer geïnteresseerd nadat hun date hen had geghost.

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer