Gratis af te halen: ME

 

Franska.nl-lezeres Debby Willemse-Stokkel is deze week onze gastcolumnist.

 

Gratis af te halen: ME. Zo goed als nieuw. Reden dat ik het product weg doe: ik ben er na vier jaar op uitgekeken. Wil jij ook eens ervaren hoe het is om elke dag ME bij je te dragen? Je dagelijks 30% voelen van je gezonde ik? Ziek zijn? Pijn hebben? Gefrustreerd omdat je zoveel wil in gedachten, maar lichamelijk niet kan? Regelmatig afspraken afzeggen omdat je je slecht voelt? Afhankelijk zijn van anderen? Vriendschappen verliezen? Niet meer werken? Je eigen verjaardag, die van anderen en de feestdagen niet kunnen vieren? Je kind teleurstellen omdat je je afspraak om ergens te kijken of naartoe te gaan niet na kan komen? Huilend op de bank doorbrengen of in bed omdat je ook een normaal leven wil? Dan is ME echt iets voor jou!

 

Ik heb er helaas geen handleiding bij, maar gewoon doseren werkt het beste. Maar heb je eens zin in het hele scala dat ME te bieden heeft? Doseer dan vooral niet! Ga lekker een uurtje winkelen, een dagje uit, sporten, uit eten, naar de speeltuin met je kind of neem een dag lang geen rust en ik verzeker je dat je alle voordelen van ME zult ervaren. ME is zeer gevarieerd en je hebt er elke dag plezier van. Maag-en darmklachten, spierpijn, hoofdpijn, nekpijn, rugpijn, gewrichtspijn, spierzwakte, spierkrampen, zenuwpijn, keelpijn, koorts, uitgeput zijn, slecht herstel na kleinste inspanning, cognitieve problemen, niet tegen geluid, geuren en licht kunnen, kortademig, lage weerstand, slecht slapen… dit en nog veel meer zit er allemaal bij in!

 

Ik heb er helaas geen handleiding bij, maar gewoon doseren werkt het beste

 

Mocht dit smaken naar meer, kijk dan ook even naar mijn andere advertentie voor de bijbehorende orthostatische intolerantie NMH om het pakket compleet te maken. NMH is helaas niet gratis maar je krijgt wel waar voor je geld. Kotsmisselijk en spugen, draaiduizelig, flauwvallen, zweten, trillen, wazig zien, geen controle over je blaas en oorsuizen zitten allemaal in het pakket. Mocht je alles van mij over willen nemen, dan krijg je er uiteraard ook mijn talloze medicijnen en supplementen, hoofdkussen, douchekruk, verrijdbare kookkruk, elektrische fiets en rolstoel gratis bij, want die heb ik dan niet meer nodig. Geen geld maar wel geïnteresseerd? Ik doe ook aan ruilen. Ben je een actieve, spontane, onafhankelijke, sociale moeder/ vriendin/ (schoon)zus/ (schoon)dochter met een leven? Ik ruil graag met jou!

 

Ook een keer gastcolumnist zijn op franska.nl? Mail je column (van maximaal 400 woorden) naar content@franska.nl. Als je column niet geplaatst wordt, ontvang je daar geen bericht over.