Gaat Dolly Parton weer uit de kleren?

 

Al eerder gaf Dolly Parton aan dat ze een terugkeer in de Playboy wel zag zitten. 

 

Eerlijk is eerlijk: voor een 74-jarige vrouw ziet ze er nog héél goed uit. En die 75 kaarsjes worden over niet te lang uitgeblazen: in januari 2021.

 

Dit leek haar al eerder een mooie gelegenheid om even die kleren uit te trekken en mooi op de foto gezet te worden voor de Playboy. En dat lijkt nu serieuze vormen aan te nemen. Ze is inmiddels in gesprek met het blad, dat het wel ziet zitten om hun januari-editie aan haar op te dragen.

 

Veertig jaar geleden stond ze ook al in het blad, en dat was duidelijk wel bevallen. Laatst grapte ze al dat haar voorgevel niet zou misstaan in zo’n bunny outfit. Nee, daar ben ik het wel mee eens inderdaad — ze zijn dan ook verzekerd voor ruim een half miljoen dollar. Als groot fan van Dolly vind ik dat ze het lekker moet doen. Al ga ik denk ik toch liever haar aankomende kerstfilm kijken dan deze editie kopen.

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer