Dolly Parton wil voor haar 75e verjaardag weer in de Playboy

 

Oh Dolly, waaraan hebben we jou verdiend? Ik vind haar dus echt te gek.

 

Lekker veel zelfspot en Jolene mag van mij wel eens genomineerd worden voor beste nummer aller tijden. Misschien een ideetje voor de Top 2000? Dolly steekt ook niet onder stoelen of banken dat d’r goede looks niet helemaal natuurlijk zijn (mocht je daaraan twijfelen als je recente foto’s ziet, wat onwaarschijnlijk is), en het maakt d’r ook precies niets uit wat iedereen daarvan vindt. Want zolang ze het zelf mooi vindt blijft ze lekker doorgaan. 

 

Madame Parton wordt volgend 75 en heeft grootse plannen. Ik zou het niet bepaald voor m’n verjaardag willen, maar als ik zo eruit zou zien als Dolly op m’n 75e… Dan misschien wel. Want ze wil dus in de Playboy. Naakt. Is trouwens niet haar eerste keer mocht dit plannetje doorgaan; in 1978 stond ze er ook al in. En precies die shoot wil ze overdoen, inclusief het zwarte ‘pakje’ (niet bepaald een verhullend kostuum, zeg maar) en de konijnenoortjes. Sterker nog, ze gaat er vanuit dat ze datzelfde pakje op haar 75e nog wel past. Oké, toch wel redelijke #lifegoals voor als ik 75 ben.

 

Prima beweegreden om dit te willen heeft ze ook: ‘Het lijkt me zo grappig. Als zij het aandurven. Ik weet niet of ze het willen.’ Nou mensen bij de Playboy, jullie horen het. Even snel contact met haar opnemen en dan is dit een done deal. Volgens mij kampt de Playboy al best wel lang met tegenvallende verkoopcijfers, dus een boost als deze komt hen ook wel geroepen. En anders pakken we de shoot van ’78 erbij, want zoveel is ze niet veranderd. ‘Mijn borsten zijn nog steeds hetzelfde. Ik ben een soort stripfiguur, en stripfiguren worden niet echt ouder.’ Zo lekker verfrissend naast al die celebrities die stug blijven volhouden heus niet een ingreepje hier en daar te hebben gedaan. Doe lekker wat je wil en ga op je 75e op de Playboy. Kan allemaal en moet ook allemaal lekker kunnen. Go Dolly.

 

Dan toch maar even afsluiten met wat wijs advies die ze meegaf in dit interview. Hét geheim voor deze looks op je 75e: ‘Ik zeg altijd goede belichting, goede make-up en goede artsen. En een positieve houding kan ook geen kwaad.’ Genoteerd.

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer