Hadden jullie het een beetje gezellig tijdens
de feestdagen?

 

Frits voelt zich beroerd. En dat komt niet omdat hij te veel at tijdens de feestdagen.

 

Oh lieve en niet te vergeten gezellige vrouwen, ik voel me toch zo beroerd. Ik heb vier dagen doorgebracht op een dierenboerderij, echt, het was de rotste kerst uit mijn leven.
Er liepen vrolijke honden om me heen, nou, als ik ergens een hekel aan heb dan wel aan vrolijke honden, overigens ook aan honden die niet vrolijk zijn. En kittens, die liepen er ook rond, o zo schattig en lief, die kittens, het zal wel, maar ik had zoiets van: rot toch lekker op, ga zo’n schattig en lief videootje maken voor zo’n twee miljoen van die domme likes op Facebook. En dat eten! Gortdroog! En dat met kerst! Ik zat net zes uur boos naar buiten te staren maar zo’n dierenboerderijtrauma krijg je daarmee niet weg, wat een nachtmerrie heb ik achter de rug en…
 

Zeg, lieve, gezellige vrouwen van me,
hebben jullie ook goede voornemens gemaakt?

 
Oh ja, het moet hier op deze site gezellig zijn, weer helemaal vergeten. Hebben jullie een gezellige december gehad? Lekker eten en drinken en veel gezelligheid, dat soort dingen? Terwijl ik intussen een trauma opdeed op dierenboerderij, let op, dierenboerderij De Vrolijke Beestenbende, beetje rare naam voor De Hel Op Aarde.

Maar laat ik het gezellig houden. Zeg, lieve, gezellige vrouwen van me, hebben jullie ook goede voornemens gemaakt? Jullie Fritsje wel:

  1. Niet, nooit meer aan die poes van hiernaast denken, dat arrogante, hautaine, verwaande, hooghartige, zelfgenoegzame heksje. Oh Mia, cia bella mi amore!
  2. Italiaans leren! Daar vallen vrouwen toch op, op mannen die Italiaans spreken? Of vallen ze gewoon op Italianen?
  3. Mijn lezeresjes voorzien van praktische tips. Zoals deze: zakt het een beetje, nee, niet de moed, nou die misschien ook wel, maar zogezegd het vlees her en der, zakt dat wat? Begin de dag dan met twee uurtjes rennen, een uurtje zwemmen en honderd push-ups.
  4. Nou, nog een tip: eet niet te veel patat, chocolade of chips. Een patatje, drie repen chocolade en een zak chips per dag, moet kunnen, maar leg daar wel de grens.
  5. Vooruit, nog eentje dan: last van een winterdipje? Ga gezellig een dagje shoppen bij Hermès in Parijs of bij Prada in Milano. Je kan daar alles met zo’n plastic kaartje betalen dus dan merk je eigenlijk niet dat je iets koopt.
  6. Mijn plan om wat aan mijn buikje te doen heb ik even in de koelkast gezet vanwege mijn dierenboerderijtrauma en mijn breuk met Mia. Misschien dat ik het in juli wel aan kan (dat dieet dan hè, niet die tuthola van hiernaast).
  7. En, vrouwen, let op: jullie Fritsje wordt in 2018 nóg gezelliger!