Frits houdt niet van vleeskleurige panty’s

 

 

Lekker een potje mensen pesten, daar kan Frits nou echt van genieten. En hij legt en passant nog even haarfijn uit waarom je geen vleeskleurige panty’s moet dragen.

 

 

Mensen wat is het weer gezellig op de redactie van franska.nl! Overal om me heen zie ik gezellige vrouwen gezellig met elkaar koutend over gezellige onderwerpen terwijl ze intussen een gezellig kopje latte macchiato drinken. Nou, dat was wel weer meer dan genoeg gezelligheid wat mij betreft, toch, Franska?

 

Zeg, hebben jullie dat poezenfilmpje gezien op het zogenaamd wereldwijde web? Mooi hoor. Je ziet een kat op een keukenblok en die kat gooit met veel genoegen het ene na het andere ei naar beneden waar zo’n ei dan, weinig verrassend, uit elkaar spat. En weer een andere kat smijt met evenveel genoegen van alles en nog wat van een tafel. Dat gaat zo maar door. Dit is nou eens een videootje waarin katten worden getoond zoals ze zijn: onaangename, pesterige types die met flink wat chagrijn en lekker vals door het leven gaan.

 

Zo, zó herkenbaar!

 

Zo heb ik hier op de redactie net nog een panty verwoest van… ja, van wie, geen idee eigenlijk, want ik kan ze echt niet uit elkaar houden, al die vrouwen. Mannen trouwens ook niet hoor, dat wil ik als geëmancipeerde kater wel even gezegd hebben, die zijn voor mij ook allemaal hetzelfde. Maar die vrouw, wie het dan ook was, schrok zich te pletter en werd vervolgens boos: ‘Dit is helemaal niet leuk, Frits.’

 

Een man in een vleeskleurige panty, helemaal normaal lijkt het me niet, toch?

 

Nee, natuurlijk is dat niet leuk. Maar behalve een lekker potje mensen pesten (v/m) zat er ook wel degelijk een diepere bedoeling achter: ze zijn gewoon spuuglelijk, die vleeskleurige panty’s. Je loopt er als vrouw voor schut mee. En trouwens ook als man, al weet ik niet of dat voorkomt, een man in een vleeskleurige panty, helemaal normaal lijkt het me niet, toch? Dus mag die vrouw me ronduit dankbaar zijn. Maar nee hoor, meteen maar weer boos worden, alsof dat de gezelligheid hier ten goede komt, nou, dacht het niet.

 

Kate Middleton draagt ze trouwens ook, vleeskleurige panty’s. Alsof koningin Elizabeth al niet genoeg zorgen aan haar kop heeft. Ik noem hier de Brexit, een echtgenoot die niet meer wil werken, een zoon met flaporen die ook nog tegen planten praat en, niet te vergeten, altijd en overal van die ontzettend vervelende Corgi’s om zich heen, ga er maar aan staan. Denk daar maar eens aan, als het je als vrouw (en ook als man hoor) eens een dagje niet mee zit: je had ook koningin van het Verenigd Koninkrijk kunnen zijn.

 

Al met al was dit weer een gezellige column én ook weer gevuld met handige tips:

  • Draag nooit vleeskleurige panty’s.
  • Net ontslagen? Scheiding in aantocht? Puberzoon stomdronken gearresteerd? Denk dan aan dat arme mensje in Buckingham Palace.

Volgende keer gaan we het gezellig over de harembroek hebben.