Weten wat de sterren voor je op de agenda hebben staan? Onze astroloog Nina Keijzer trekt elke week een tarotkaart voor jouw sterrenbeeld, maanteken en ascendant

 

 

 

Ze geeft je trouwens ook meteen een getal mee, waarmee het universum je de komende week véél te zeggen heeft. Opletten dus.

 

Ram – De Dood Omgekeerd

Deze week probeer je door middel van je zekerheid in controle te blijven. Je blijft liever bij wat je al weet dan bij wat je nog niet weet, ook als dat ervoor zorgt dat je niet meer vooruit beweegt. Je angst voor verandering zorgt ervoor dat je groei stagneert, waardoor je geen kant meer op kan. Laat los wat je denkt te weten en omarm je onzekerheid. Als je de controle leert los te laten zul je meer vrijheid ontdekken en ervaar je minder angst om je dromen na te jagen. Ga uit je comfort zone, want alleen zo bereik je je hoogste potentieel.

 

Let deze week op het getal 13.

 

Stier – Aas van Kelken

Deze week komen er eindeloos veel nieuwe kansen naar je toe. Je zult nu makkelijk en met veel liefde en creativiteit in zowel de relaties die je hebt met anderen als met jezelf met de stroom mee kunnen gaan. Uit je emoties op een manier die reinigend is voor je ziel. Doordat je nu behoefte hebt aan compassie en een diepe connectie, reik je je hand uit naar mensen die dit nu het meeste nodig hebben. Door je talenten met de wereld te delen, zul je je muur naar beneden halen en kunnen mensen je zien zoals je werkelijk bent.

 

Let deze week op het getal 4. 

 

Tweelingen – De Ster

Deze week ben jij letterlijk de ster. Dit is een periode van heling, inspiratie en soberheid. Het universum staat nu achter je en helpt nu een hand waar dat nodig is. Je kunt dus hulp uit onverwachte hoek verwachten. Hoe fijn is dat, Tweelingen? Wees niet bang om in de spotlight te stappen en om je talenten te laten zien. Accepteer jezelf zoals je bent, dan kunnen mensen jouw speciale kanten zien. Hierdoor trek je mensen die je nodig hebt in je leven
naar je toe. Wat je anders maakt dan de rest, zorgt er juist voor dat anderen zich aangetrokken tot jou voelen.

 

Let deze week op het getal 17. 

 

Kreeft – Staven Tien

Deze week moet je ervoor zorgen dat je dit level van succes kunt behouden. Door je harde werk, late uurtjes en doorzettingsvermogen heb je ervoor gezorgd dat je passie is uitgegroeid tot je werk en eigenlijk, om het maar even zo te zeggen, je baby. Nu moet je ervoor zorgen dat je dit vol kunt houden en dat je kunt blijven groeien. De verantwoordelijkheid die erbij komt kijken is misschien een beetje overweldigend, maar het is belangrijk om te weten dat je niet alles alleen hoeft te doen. Vraag de mensen om je heen om hulp, zij willen je graag
helpen.

 

Let deze week op het getal 2.

 

Leeuw – Kelken Acht

Deze week zorgt je ontevredenheid ervoor dat je wordt afgeleid van wie jij bent als persoon en wat je nu eigenlijk wil. Je hebt hard gewerkt om op dit punt te komen waar je nu bent, alleen voel je je ontevreden. Een tijd geleden dacht je dat dit je voldoening zou brengen, maar dit brengt het je niet. Je zoekt een diepere connectie en betekenis van het leven. Doordat je constant naar meer streeft, kun je niet van het proces genieten. Het is tijd om niet meer comfortabel toe te kijken, maar om te ontdekken wat je ziel tevredenstelt.

 

Let deze week op het getal 8. 

 

Maagd – Koningin van Kelken

Deze week is je intuïtie erg aanwezig. Op emotioneel gebied heb je alles op orde en je luistert altijd naar je hart, wat er ook gebeurt. Je hebt duidelijke grenzen voor jezelf gesteld waardoor je nu compassie en liefde kunt tonen aan anderen zonder dat het jou te veel energie kost. Let nu vooral goed op je dromen, hier kunnen boodschappen in zitten vanuit het universum, maar je kunt er ook inspiratie uit halen. Dit kun je nu mooi gebruiken om lekker creatief te zijn en je emoties de vrije loop te laten. Jezelf uiten is nu het allerbelangrijkste wat er is.

 

Let deze week op het getal 20. 

 

Weegschaal – Ridder van Zwaarden

Deze week zul je zien dat waar een wil is, een weg is. Alles waar je energie in steekt zal groeien. Als je je focus goed verdeelt, zul je zien dat er een pad voor je neus ontstaat dat je kunt gaan bewandelen. De afgelopen tijd heeft alles misschien een beetje stilgestaan of heb je het gevoel gehad dat de tijd langzaam is gegaan. Hier zal nu verandering in gaan komen. De tijd gaat weer snel en er komen nieuwe kansen op je pad. Hierdoor moet je je wel even aanpassen, maar dat heb je zo gedaan.

 

Let deze week op het getal 16. 

 

Schorpioen – Kelken Vier

Deze week zul je merken dat je rusteloos bent. Je weet niet zo goed waar dit vandaan komt, omdat je momenteel wel tevreden bent met waar je nu staat in het leven. Het enige wat je wel weet, is dat je de status quo niet meer wil volgen. Je wil erachter komen wie jij nu bent en wat jou gelukkig maakt. De menigte volgen zonder na te denken voor jezelf heeft ervoor gezorgd dat je moe bent geworden en dat je vlam een beetje gedoofd is. Trek jezelf even terug en mediteer om antwoorden te vinden.

 

Let deze week op het getal 9.

 

Boogschutter – Zwaarden Acht

Deze week zie je de verschillende kanten van een situatie niet. Je hebt een tunnelvisie en je geeft jezelf ook niet de mogelijkheid om de andere kanten te zien. Het wordt tijd dat je je blinddoek af doet en eens goed rond gaat kijken. Niemand heeft je grenzen opgelegd, alleen jijzelf hebt dat gedaan. Met andere woorden: je hebt ook de mogelijkheid om deze grenzen weer op te heffen. Neem terug wat van jou is. Door je perspectief te veranderen zal de energie ook weer makkelijker vloeien. Het komt echt allemaal goed.

 

Let deze week op het getal 5. 

 

Steenbok – Rechtvaardigheid

Deze week draait alles om balans. Rechtvaardigheid komt jouw kant op en daar zit je al een tijdje op te wachten. Probeer nu zo objectief mogelijk te blijven en je emoties niet de overhand te laten nemen. Eerlijkheid duurt het langst en is nu het antwoord op al je vragen. Neem verantwoordelijkheid voor je acties en weet ook dat jouw acties consequenties met zich meebrengen. Dit is niet iets waar we vaak aan denken. Door hier aandacht aan te besteden blijf je nuchter. Vergeet ook niet dat je altijd verandering kan brengen als je dat wil. Eén persoon
maakt al het verschil.

 

Let deze week op het getal 11. 

 

Waterman – Aas van Zwaarden

Deze week krijg je de helderheid en waarheden waar je naar op zoek was. Dit komt hard binnen, maar weet wel dat dit precies is wat je wilde. Soms moeten we gewoon even de realiteit onder ogen komen om weer verder te kunnen in het leven. Probeer al het lawaai van het dagelijkse leven nu even stil te zetten zodat je duidelijk kunt zien welk pad je wil nemen. Je hebt de afgelopen tijd wat blokkades ervaren, vooral mentaal. Deze zullen nu gaan verdwijnen waardoor je weer nieuwe perspectieven gaat krijgen.

 

Let deze week op het getal 12. 

 

Vissen – Kelken Vijf

Deze week is het belangrijk dat je jezelf gaat afvragen of het glas halfvol is of juist halfleeg. Je hebt wat teleurstellingen meegemaakt waardoor je het gevoel hebt dat je drie stappen terug hebt gezet. Je bent bitter over wat er is gebeurd en je ervaart ook een beetje zelfmedelijden. Probeer hier niet te lang in te blijven hangen, anders kun je niet vooruit bewegen. Het is jouw beslissing hoe je hiermee om wil gaan. Het zal nog even duren voordat je je weer de oude voelt, maar ook door deze periodes kunnen we als persoon groeien.

 

Let deze week op het getal 10.