Franska’s Pakjesavond

 

Tadaa! Pakjesavond op Franska.nl. Echt wel! Mooi dat het Sint gelukt is om de prachtigste cadeaus te regelen. De goedheiligman was veel te bang dat Franska hem anders voorgoed van haar site zou kegelen.

 

En de pakjesavond wordt geopend door Lolita Lempicka. Voor mij heeft die naam een magische klank. Ik was bij haar modeshows in Parijs toen ze net bekend werd. De naam alleen al vond ik sprookjesachtig klinken en wat ze maakte was net zo’n sprookje. Ze lanceerde in 1997 haar eerste parfum. Een groot succes natuurlijk weer. En dan werkt ze nu ineens samen met Maison Berger Paris, dat dit jaar het honderdtwintig-jarig jubileum viert. En daar is weer zoiets moois uit ontstaan.

 

De Lolita Lempicka-collectie bevat een echte Lampe Berger, gelimiteerde geurkaarsen en een parfumverspreider met sticks, ‘omhuld’ met een blauwpaarse of een transparante glans, met goud, klimopblaadjes en een libelle. De Lampe Berger heeft een mooie kant-achtige gouden dop.
In de geur van deze prachtcollectie is de geur ‘Mon Premier Parfum’ van Lolita Lempicka mooi bewaard gebleven. Volgens de geurmakers is dit fruitige huisparfum een subtiele combinatie van onder andere zoethoutnoten en hartnoten van kers en bosviooltjes. Resultaat is een verfijnde, vrouwelijke en sensuele geur die zich kenmerkt door elementen van klimopblaadjes, steranijs, zoethoutbloem, viooltjesblad, kers, iris, tonkaboon, karamel en romige houtsoorten.

 

Wat ik dus vandaag als eerste cadeautje ter ere van mijn pakjesavond mag weggeven is zo’n prachtige luchtzuiveraar met het heerlijke parfum (winkelwaarde € 65,-). Een feestelijk cadeau voor een mooie feestmaand.

En voor nog lang daarna ook natuurlijk. Als je kans wilt maken waag dan een gokje en reageer dan onder het Facebook-bericht over dit artikel. Of stuur (als je geen Facebook hebt) een mailtje naar winnen@franska.nl.

 

En….hou Franska.nl in de gaten, want dit is nog maar deel 1 van mijn pakjesavond!

 

Heel veel succes

Door: Franska

Afbeelding van Franska