Franska’s pakjesavond

deel 2

 

Het kookseizoen is geopend. Zeker weten dat veel van ons met een ‘bepaald probleem’ kampen. De oplossing kun je vanavond winnen.

 

 

Wat sta jij nou weer uit te spoken?

 

Probeer je een marathon te lopen tijdens het koken?

 

Je recept op de keukentafel en de rest op een paar meter afstand

 

Gelukkig voor jou is de Sint nog even in het land.

 

Misschien herken je het. Je hebt iets lekkers gevonden op internet of je wilt koken uit de recepten die je opgeslagen hebt. Je tablet ligt op de tafel, want die mag niet onder de spetters en het vet komen doordat ie naast je snijplank ligt. Geloop heen en weer. Nou, daar is het volgende op gevonden: de Goos-e (spreek uit Goezie), een nieuw Nederlands design-product. Voortaan alles bij elkaar zonder geloop. En nog mooi ook.

 

En niet alleen in de keuken trouwens

 

Kijk je je favoriete series het liefst in bed of op de bank of wil je een filmpje zien in bad? 

Met die goose-e tablethouder kan het, want daarmee heb je je handen vrij en is je tablet veilig. De flexibele arm kun je in elke gewenste stand zetten, is stevig, in hoogte verstelbaar en ook nog eens mooi. Hij is  verkrijgbaar in zwart, wit, rood, blauw, oranje en paars. Er zijn meerdere varianten, alleen met een klem, voor een mini-tablet of voor een pro, al past daar een ‘normale’ tablet ook in. Afhankelijk van de keuze variëren de prijzen van € 49,- tot € 99,-. Omdat het pakjesavond is, mag ik er eentje weggeven van €99,-.

 

Wil jij winnen?

Even een reactie achterlaten onder het Facebook-bericht. Of een mailtje naar winnen@franska.nl  (alleen als je geen Facebook hebt). Kies meteen de kleur die je wilt: zwart, wit, rood, blauw, oranje of paars. Succes!

 

Korting voor niet-winnaars:

En mocht je niet winnen en hem toch willen hebben: ik heb voor alle geïnteresseerden een korting weten te regelen van 20%. Gebruik daarbij deze code: FRANSKA2018. Je vult die code in op de website bij het uitchecken.

 

Fijne avond verder, wordt vervolgd

 

 

 

 

 

 

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska