PETER HAHN X FRANSKA.NL

 

franska’s
favoriete zomerbasics

 

Ik heb ze maar even voor je uitgezocht. Bespaart tijd. Graag gedaan.

 

Eindelijk mogen we weer in onze handjes knijpen want het lijkt erop dat het nu toch écht zomerweer gaat worden. De donkere regenwolken maken plaats voor een strakblauwe lucht met een warm zonnetje. Ook al vind ik dertig graden zelf best intens, toch heb ik dat liever dan regen, onweer en storm.

 

Nu kan ik eindelijk al die truien en jassen weer aan de kant hangen en mijn zomergarderobe voor de vierde keer tevoorschijn halen. Daar word ik heel blij van. Want in de zomer heb je dus eigenlijk alleen maar een paar écht goede basics nodig en dan kan je eindeloos combineren. Neem een witte bloes bijvoorbeeld: kan boven een rok, een lichte linnen broek, op je bikinitop – gewoon altijd. Of een zwart badpak: een mooie kimono eroverheen staat fantastisch, of je nou op de Méditerranée aan het zeilen bent of thuis in de tuin zit. En als de regen dan toch weer terugkomt (duimen van niet), dan wil je niet in een dikke winterjas rondlopen maar in eentje die er lekker zomers uitziet. Nou, laat ik alle basics die je écht nodig hebt voor je op een rijtje hebben gezet. Van de mooiste sandaaltjes tot de hoed die je op je snoet wil hebben; ze zitten er allemaal tussen.

 

Laat het combineren maar beginnen!

 

Bovenstaande items items zijn verkrijgbaar via PeterHahn.nl

Door: Danique van Leeuwenstijn

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Samen met haar Britse vriend woont ze in het hartje van Londen. Zelf is ze gek op reizen, gezelligheid, koken, goede wijn, en vintage treasures.

Afbeelding van Danique van Leeuwenstijn