Surpr-ijs!

 

Op een gewone ‘doordeweekse’ zaterdag heb ik zomaar een verrassing voor je klaarliggen. En als je mijn crypto-kop ontcijfert weet je al in welke richting je moet denken.

 

 

Ineens ben ik into ijs. Als kind was ik er gek op, maar op een gegeven moment is m’n ijsliefde als sneeuw voor de zon verdwenen. Net zo snel als het verdween is het sinds een paar maanden ineens weer terug ook. Mooi. Ik moest namelijk toch een beetje aankomen, dus dat komt goed uit. Geintje, helaas. Toevallig wordt het wel tijd voor extra veel ijs, want de teller gaat volgens mijn app de komende week zesendertig graden aantikken. 

 

Dus…

 

Kwam er ineens weer een nieuwe McFlurry aan. Moet ik natuurlijk ook even testen. Anders kan ik er niet over meepraten. En toen ik er toch over hoorde, heb ik meteen gevraagd of er nog zes mensen mogen testen. Het lijkt me heerlijk namelijk. Vind jij vast ook. Applepie-toffee. Dat betekent romig softijs met karamelsaus, krokante applepie-crumbles en stukjes toffee. Ze weten het wel te verzinnen die slimmerds. Kun je toch geen nee tegen zeggen? En dan mag je ook nog je eigen saus en topping mixen. Zomerfeestje in een notendop dus. En keihard nodig met die hitte.

 

 

Voor de zes winnaars van deze gratis proeverij heb ik ook nog dit McFlurry badlaken geritseld. Dus zorg dat je er snel bij bent, het is maar een keer zomer dit jaar. 

 

Succes!

 

Oh wacht, hoe je meedoet, dat vergat ik bijna. Gewoon even reageren onder het Facebookbericht. Of (als je geen Facebook hebt) een mailtje naar winnen@franska.nl. Ik maak zo snel mogelijk de winnaars bekend, dus zorg dat je erbij bent.

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska