Ik heb iets leuks gehoord

 

Heb ik al eens verteld dat onze redactie-buren in Amsterdam televisieprogramma’s maken?

 

Omdat we via de achterdeur zo bij ze binnen kunnen lopen, kom ik daar nogal eens. Vooral omdat ik precies weet waar ze hun snoep en chocola verbergen. Niet doorvertellen s.v.p. En ach, waarom ook niet, volgens mij hebben ze me al lang in de smiezen en kopen ze gewoon wat extra, sinds ze weten welke stiekeme mee-eters er allemaal rondlopen… (ik ben heus niet de enige). Kan vanaf m’n plek zo de andere snoeperds met m’n neus aanwijzen. Haha.

 

Maar goed. Als je daar dan toch bent, vang je zo af en toe nog eens een tv-nieuwtje op. Zoals gisteren bijvoorbeeld. Hoor ik dat ze bezig zijn met het ontwikkelen van een heel nieuw programma voor omroep MAX. Klinkt hartstikke leuk. Ze zijn op zoek naar mensen die een eet-uitvinding hebben gedaan. Een eigen recept waarmee je beroemd bent bij familie, buren en vrienden. Zoiets wat eigenlijk heel Nederland wel zou moeten proeven. Zoiets dat de potentie heeft de nieuwe tompouce te worden, of de nieuwe bitterbal of de kapsalon, zal ik maar zeggen.

 

Wie bedenkt die nieuwe eetsensatie?

 

Jij misschien? Of heb je er al lang eentje, die nog niet in het hele land bekend is, maar dat zomaar wel zou kunnen worden? Dan kun je je dus aanmelden voor dat programma en wie weet word je dan nog eens heel beroemd, net als de bedenker van de hagelslag of het raketje. Zin in?

 

Gewoon even hier het aanmeldingsformulier invullen:

 

PS: Misschien dat ik zelf wel mee ga doen. Ik heb wel een paar succesnummers. Eerst even goed nadenken of ik die wel echt zelf bedacht heb…

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter