Franska x Olaz

 

Je huid straks party proof met de feestdagen?

Nu smeren!

 

Anita: Laatst stond ik op een feestje en ineens viel het me op dat de vrouwen van mijn leeftijd eigenlijk best vaak een doffe, beetje grauwe huid hebben. Ik weet een oplossing waarbij ze er in een paar weken al veel beter uitzien, maar ja, ga je iemand ongevraagd tips over z’n huid geven?

 

 

Natuurlijk moet iedereen gewoon doen wat-ie wil, en als je niets aan je huid wilt doen prima. Ik heb er tenslotte niets mee te maken. Maar op dat feestje stonden dus ‘leuke vrouwen’, met leuke kleren en leuk opgemaakt. En dan denk ik: oh, het kan zo simpel zijn, een beetje goeie dagcrème in de ochtend en je huid ziet er in een paar weken veel frisser en jonger uit! Daar kan geen nieuwe jurk tegenop. Of sla ik nu een beetje door in mijn eigen vakgebied?

 

Sommige vrouwen hebben een mooie huid van nature, maar dat zijn er maar weinig. Het schijnt gewoon in je genen te zitten.

 

Ik geloof dat Franska zulke genen heeft, want als er iemand tegen haar zegt dat ze zo’n mooie huid heeft, zegt ze altijd dat ze dat van haar moeder heeft. De meeste vrouwen zijn echter net als ik niet met die genen gezegend en dan kun je wel een beetje hulp gebruiken met het verzorgen van je huid.

 

Ouder worden doen we allemaal en dat is alleen maar leuk, dus er jaren jonger willen uitzien hoeft voor mij ook helemaal niet. Maar er fris en verzorgd uitzien, terwijl het helaas toch niet in je genen zit, kan gewoon. Dan lijk je vanzelf jonger en stiekem vind ik dat natuurlijk toch wel leuk… wie niet?

 

 Ideaal cadeau deze winter

 

Hier komt-ie dan, mijn tip, ik gebruik elke ochtend Olaz Total Effects dagcrème SPF 15 (€19,99). Hier zit namelijk alles in wat je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid. De crème hydrateert waardoor je een zacht aanvoelende huid krijgt en hij beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf, zoals vrije radicalen. 

Er zit niacinamide in, een sterk antiverouderingsingrediënt (beter bekend als Vitamine B3) en er zit een SPF 15-filter in waardoor de winterzon geen schade aan je huid kan aanbrengen.

 

Dus voor iedereen die een mooiere, frissere en stralender huid wil, probeer het gewoon eens. En voor al die leuke vrouwen op dat feestje, ik weet vanaf nu een ideaal verjaardagscadeau voor jullie! Heb ik het toch even gezegd. Ik zal ze (misschien) even taggen op Facebook, als dit bericht op Franska.nl staat.

 

Mijn tip van de week dus: nu beginnen met de Olaz Total Effects dagcrème SPF 15, dan krijgen de koude wintermaanden geen vat op je huid en is je huid straks party-proof met de feestdagen.

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken. Visagie: Linda van Iperen. Haarstylist: Mandy Huijs.

Witte balk met bol Anita