Dromen van lampen

 

 

 

 

Ik weet niet eens of dit op m’n wishlist staat. Maar ik kan er wel van blijven dromen. Ik werd fan van Maurer tijdens de woonbeurs in Milaan. En dit vind ik zelf zijn leukste. ‘Kun je makkelijk zelf maken’, zeggen ze weleens tegen me. Maar ik weet niet eens of ik hem wel wil hebben. Want misschien heb ik wel niks aan dat rode licht. Of wek ik er verkeerde verwachtingen mee. 

 

Kijk, als je ineens voor m’n neus staat met dit als cadeau ga ik niet piepen, dan hang ik hem gewoon ergens op. Hoeft niet hoor, er mee voor m’n neus staan. Alleen al elke keer genieten als ik hem weer ergens zie en alles wat Maurer maakt en in Milaan presenteert bewonderen en er vrolijk van worden. Dat vind ik al genoeg. Ken je dat lampje met die vleugeltjes? Ook zo leuk. Zou die man nou zelf ook gewoon leuk zijn? Wie weet het?

 

 

 

 Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.