Home made

 

Willemijn: Tafeldekken vind ik echt één van de leukste dingen om te doen met kerst. Alle creativiteit, linnengoed en servieswerk mag uit de kast. Voeg nog wat groene decoraties toe en uw gasten gaan oe-end en aah-end aan tafel! 

 

DIY: Bind dennengroen en rozemarijntakjes als minikransjes aan elkaar met wikkeldraad en een lintje. Hieraan kun je een naamkaartje vastmaken met gestempelde letters met inkt in een bijpassende kleur. Over de tafel strooi je lukraak wat korte takjes en losse naaldjes uit de boom. Met een ronde papier pons (een soort perforator in een cirkelvorm) vormde ik uit blaadjes van de eucalyptus takken en uit stevig glitter papier confetti. Door alles in ton-sur-ton kleuren te houden met één feestelijke steunkleur, zoals in dit geval goud, maak je er al snel een mooi geheel van.

 

Shopping: goudkleurig bestek €6,99 per stuk Zara Home, bord Tord Boontje €28 per stuk, cirkelspons €23,99, soortgelijke kandelaar messing €29,95 ANNA+NINA

 

Willemijn ter Hart-Koopal @ Flowerstories droomt van een ecologische boerderij op het platteland met een grote moes- en bloementuin. Ze blogt, is bloemenstylist en werkt voor verschillende tijdschriften, websites en evenementen.

 

Fotografie: Thijs ter Hart, Styling: Willemijn ter Hart