Fete du Champagne
 

Vorige zomer was — op z’n zachtst gezegd — niet helemaal wat we ervan verwacht hadden.

 

 

Dat moet deze zomer dus onwijs worden ingehaald en daar heb ik me toch een partijtje zin in. Nu kan mijn lichaam het allang niet meer aan om in één seizoen elk festival mee te pakken, maar dit ligt helemaal in mijn straatje. Borrelen, champagne, muziek en gezelligheid; ik zeg: let’s goooo.

 

 

Want Fête du Champagne gaat dit jaar door en het is al lekker snel, namelijk van 1 tot en met 4 juli. Dat betekent dat je ook wel een beetje tempo achter het kopen van de kaartjes moet zetten, want ja, ook die zijn al beschikbaar. De locatie is het Rembrandtpark in Amsterdam en de tickets zijn €11,50, wat me serieus meevalt. Ik had eigenlijk gedacht dat alle evenementen hun ticketprijzen lekker omhoog zouden knallen na zo’n gemist seizoen (en begrijpelijk ook), maar dit is toch een beetje gevalletje dief-van-je-eigen-portemonnee-als-je-het-niet-doet. Dus ik ga lekker gewoon het hele weekend. Laat die champagne maar knallennnn.

 

Beeld: Instagram @feteduchampagne

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer