Feestje aan je plafond

 

Sonja: Een beetje van Fatboy en een beetje van jezelf, en je krijgt dit fantastische resultaat. Lachen dat ze bij Fatboy deze snoepjeslamp ‘Candyofnie’ hebben genoemd.

 

 

Candyofnie is ontstaan uit het simpele idee van kralen rijgen. Je kan helemaal los gaan met alle verschillende kleuren en vormen, tot je een combinatie hebt waar al je zintuigen blij van worden. De lampen hebben wel iets weg van de favoriete lamp van Renee, al is het grote verschil dat de Candyofnie lampen van kunststof zijn. De lamp is zo mooi gemaakt dat het absoluut niet te zien is, ik zou zweren dat het glas was. Nu las ik in dit artikel van Franska dat er als de bliksem lampen gekozen moeten worden. Misschien is dit een optie? Je kunt het zo gek of zo basic maken als je zelf wilt.

Met tien verschillende vormen en twaalf verschillende kleuren tot je beschikking kun je met deze lamp eindeloos veel combinaties maken. Eindeloos betekent in dit geval letterlijk een triljoen(!) opties. Omdat je zowel het aantal én de kleuren én de vormen kunt kiezen, is de Candyofnie een behoorlijk uitgesproken en nogal opvallend middelpunt van je huis. En jouw bedachte combinatie hangt alleen maar bij jou thuis: je hebt dus een persoonlijke en unieke lamp!

 

 

Ik zou zweren dat het glas was!

 

Maak de ontwerper in jezelf wakker en bekijk vooraf via de website je eigen unieke ontwerp. Met een gigantische rode naald rijg je de gekozen Candy’s aaneen. Je hebt dus tien verschillende vormen in twaalf verschillende kleuren ter beschikking, waarbij je er afhankelijk van de vorm maximaal acht aan een snoer kunt rijgen. Ik heb het even uitgerekend en er zijn wel 3.637.682.549.757.080 combinaties mogelijk. Lekker aan de slag dus.

 

 

Sonja Balfoort heeft een grote liefde voor interieur, food en garden. Ze is dol op magazines en reist graag. Sonja is getrouwd en heeft twee kinderen.

Fotografie: Fatboy.