Favoriet boer Geert stopt met zijn boerderij

 

En dit is de reden…

 

Boer Geert is altijd een van de favoriete boeren uit alle seizoenen van Boer Zoekt Vrouw geweest. Zijn deelname in 2014/2015 maakte hem geliefd in heel Nederland. Ook al was hij een van de oudste deelnemers, dat hield hem niet tegen. Hij vond door het programma twee keer een kortdurende liefde. Dus stortte hij zich maar volledig op zijn andere grootste liefde, het boeren. Maar nu komt helaas ook die liefde tot een eind. 

 

Hij deed afgelopen weekend mee met het programma Onze Boerderij. Voor degenen die dit programma nog niet kennen: hier gaat Yvon Jaspers opnieuw langs bij oud-Boer-Zoekt-Vrouw-deelnemers, en ook bij andere boeren, om te ervaren hoe het nou écht is om in deze tijd zo’n bedrijf te runnen. Is het een droom, of toch een ware nachtmerrie?

 

Voor Boer Geert was het altijd een droom. Maar de boer heeft onlangs zijn zeventigste verjaardag gevierd en hij vindt het wel mooi geweest: ‘Het lichaam zegt: stoppen. Ik ben nog kerngezond, dus laat me de laatste tien jaar blij en gelukkig en gezond leven.’ Daarom heeft hij dus besloten om met pensioen te gaan. Gelukkig heeft hij al een vervanger gevonden. 

 

Ik hoop voor Boer Geert dat hij nog lang kan genieten van zijn pensioen en met alleen maar mooie gedachten kan terugkijken op zijn leven op de boerderij. 

 

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Samen met haar Britse vriend woont ze in het hartje van Londen. Zelf is ze gek op reizen, gezelligheid, koken, goede wijn, en vintage treasures.

Afbeelding van Danique van Leeuwenstijn